Соціальний проект beko #EatLikeAPro

Головна Новини Соціальний проект beko #EatLikeAPro
08.05.2018

Компанія beko відмовилась від реклами свого логотипа задля місії зібрати дітям разом із UNICEF 1 мільйон євро у рамках програми Eat Like A Pro.

6 травня 2018 року відбулося одне з найяскравіших футбольних протистоянь «Ель Класіко», довгоочікуваний матч між ФК «Барселона» та мадридським «Реалом». Гравці клуба «Барселона», такі як Піке, Мессі, Суарес, тер Штеген і Ракитич, були вдягнені у форму, на рукавах якої замість звичного логотипа beko можна було побачити хештег #EatLikeAPro (#ЇжЯкЧемпіон). Таким чином провідний виробник побутової техніки beko та його офіційний партнер зіркова команда «Барселона» хотіли привернути увагу суспільства до глобальної проблеми дитячого ожиріння.

#ЇжЯкЧемпіон – це спільний масштабний проект beko та ФК «Барселона», направлений на боротьбу із зайвою вагою у дітей. Згідно проведених досліджень, до 2025 року у світі більш ніж 70 мільйонів дітей можуть зіштовхнутися з проблемою ожиріння. У beko є місія – зменшити ці показники, зібравши 1 мільйон євро для програми боротьби із дитячим ожирінням разом із UNICEF та Barça Foundation.

Не лише футбольні вболівальники можуть підтримати цю кампанію, а й усі небайдужі. З цією метою був запущений флешмоб #EatLikeAPro. Для цього потрібно поділитись у соціальних мережах своїми фото зі здоровою їжею, додавши хештег #EatLikeAPro. З кожною публікацією з хештегом компанія beko буде перераховувати 1 євро в благодійний фонд UNICEF (ЮНІСЕФ), який надасть підтримку 600 тис. дітей.

ФК «Барселона» з гордістю представила свою нову форму з логотипом, присвяченим цій глобальній ініціативі. Маючи високий авторитет та нескінчену любов уболівальників у всьому світі, команду можна вважати найкращим послом для такої важливої кампанії. Гравці клубу є чудовим взірцем для молодого покоління, своїм власним прикладом вони привчають дітей до здорового способу життя, корисного та збалансованого харчування.

UNICEF надає гуманітарну допомогу та підтримку дітям і родинам у всьому світі. Грошові перекази beko забезпечать родини та школи у Латинській Америці всім необхідним, щоб покращити їхні умови та харчування для повноцінного росту й розвитку дітей.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів