Швидкий. Розумний. Гігабітний

Головна Новини Швидкий. Розумний. Гігабітний
06.07.2018

Tenda представила новий гігабітний маршрутизатор з usb роз’ємом.

Tenda AC10U AC 1200 – це гігабітний дводіапазонний wifi маршрутизатор з підтримкою стандарту 802.11ac, 1ГГц процесором та 4-ма вбудованими всенаправленими антенами.

Буква U в назві моделі означає, що маршрутизатор оснащений usb 2.0 роз’ємом. За допомогою цього роз’єму можна ділитись файлами с приладами, підключеними до домашньої wifi мережі, також організувати «домашню хмару» - тобто зберігати і використовувати файли на носії, підключеному до роутера.

Tenda AC10U – дводіапазонний маршрутизатор, що підтримує частоту 2,4ГГц і 5ГГц. Якщо прилади, підключені до маршрутизатора, працюють на частоті 2,4ГГц, тоді, звичайно можна скористатись цією частотою. Для отримання більш потужного і стабільного сигналу, в маршрутизаторі реалізована частота 5ГГц.

AC10U стане незамінним гаджетом для прихильників онлайн ігор, адже передача сигналу здійснюється без ефекту «завмирання». А також перегляду відео 4К (smart TV), так як сумарна швидкість з’єднання сягає  1167 мбіт/с. Така швидкість у поєднанні з технологією Мulti-Users MIMO забезпечують більш «плавну» передачу сигналу і її достатньо для активного використання інтернет- мережі декількома користувачами одночасно.

Також високу швидкість і стабільність інтернет з’єднання забезпечують 4 гігабітних порти (3 WAN порти і 1 LAN), що здатні передавати дані у десятеро швидше стомегабітних.

1 ГГц процесор обробляє набагато швидше так званий «важкий» трафік (торрент, наприклад) без втрати швидкості і якості передачі.

Потужні вбудовані підсилювачі і технологія Beamforming+ значно підвищують ефективність wifi мережі, таким чином, нівелюючи «мертві» wifi зони у всьому помешканні. Ви також можете використовувати wifi мережу у зручному місці Вашого помешкання. Більш того, зона покриття wifi мережі може сягати 185 квадратних метрів.  

У AC10U реалізовано ряд додаткових корисних функцій, яких немає у аналогічних моделей, представлених на ринку. А саме – режим «сну», wifi розклад та режим енергозбереження.

Керувати цими функціями можна з додатку Tenda App.

Використовуючи режим «сну» можна автоматично вмикати і вимикати маршрутизатор за  зручним для користувача розкладом. Режим «сну» буде задіяний тільки у випадку синхронізації часу доби з інтернет часом. Коли ця функція увімкнена, індикатори будуть вимкнені, а WiFi мережа і USB роз’єм перейдуть в режим «сну», таким чином, зменшуючи енергоспоживання. Також, можна скористатись функцією wifi розклад, що дозволяє вмикати чи вимикати тільки wifi мережу.

Також, завдяки мобільному додатку Tenda App можна керувати маршрутизатором віддалено або безпосередньо вдома.  

Ці корисні функції роблять використання маршрутизатора значно комфортнішим, при цьому не підвищуючи ціну девайсу.   

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів