Fujitsu перетворить ЦОД за допомогою ПЗ для управління конвергентними інфраструктурами

Головна Новини Fujitsu перетворить ЦОД за допомогою ПЗ для управління конвергентними інфраструктурами
02.08.2018

2 серпня у Fujitsu заявили про випуск оновленої версії програмного забезпечення, на меті якого оптимізація роботи і моніторинг цілих середовищ ІТ-інфраструктур. ПЗ дозволяє зменшити витрати та енергоспоживання, підвищивши швидкість і час безперервної роботи центрів обробки даних.

Fujitsu Software Infrastructure Manager V2.3 (ISM) – програмне забезпечення, яке значно спрощує розгортання, експлуатацію та обслуговування інфраструктур ЦОД. Fujitsu ISM створює єдину панель управління, що значно полегшує роботу у порівнянні з використанням окремих програмних рішень для контроля роботи комутаторів, серверів та систем збереження даних1.

Fujitsu ISM допомагає компаніям пришвидшити перехід на програмно-визначувані ЦОД і автоматизувати розгортання гнучких і динамічних інфраструктур для управління зростаючими навантаженнями. Це гарантує оперативне надання ІТ-сервісів за рахунок розподілення робочих навантажень і потоків даних, а також збільшує час безперервної роботи ЦОД.

Інтуїтивно зрозуміла панель управління дозволяє в реальному часі контролювати роботу, відображуючи практичну інформацію про параметри роботи ЦОД і здійснюючи уніфіковане управління прошивками усіх пристроїв. Fujitsu ISM дозволяє здійснювати моніторинг статусу і роботи інформаційних систем для відповідності вимогам угод про рівень обслуговування. Нові пристрої, що вводяться в експлуатацію визначаються автоматично, що полегшує управління інфраструктурою і створює захист від додавання неавторизованих пристроїв.

Вартість і доступність

Fujitsu ISM версії 2.3 вже доступне для придбання в Європі, країнах Ближнього Сходу, в Індії і Африці. Вартість залежить від регіону. Мінімальна вартість ліцензії для одного сервера становить 1519 євро. Вартість також залежить від кількості апаратних вузлів, що управляються та починається від 128 євро за ліцензію на один вузол (ціни вказані без врахування податків та митних зборів).

Пропонуючи ефективне управління життєвим циклом розрізнених ЦОД за допомогою єдиного користувацького інтерфейсу, рішення Fujitsu ISM підтримує сервери, СЗД та мережеве обладнання компанії Fujitsu, NetApp з підтримкою Fujitsu, компанії Cisco, Brocade та обладнання інших виробників, яких не включено у список2.

Якщо у вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до команди експерта на Sergii_Spodobaiev@erc.ua

 

1 Переваги включають в себе зниження енергоспоживання на 50% за рахунок групового обмеження споживання електрики, збільшення часу безперервної роботи за рахунок оперативнішого усунення несправностей і уніфіковане управління прошивками, що дозволє економити до 90% часу у порівнянні з встановленням патчів вручну.

2 Fujitsu ISM також підтримує можливість моніторингу пристроїв будь-яких сторонніх виробників, сумісних з інтерфейсом IPMI (intelligent Platform Management Interface). Однак підтримка обмежується тільки функцією моніторингу. Повний перелік апаратного забезпечення доступний на сайті виробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів