3CX – сучасне, функціональне рішення для уніфікованих комунікацій

Головна Новини 3CX – сучасне, функціональне рішення для уніфікованих комунікацій
30.08.2018

Чудова новина! Відтепер ERC дистрибутор 3CX – сучасного, функціонального, та доступного рішення для уніфікованих комунікацій.

Компанія ERC незмінно продовжує розвивати ринок інформаційних технологій в Україні, пропонуючи передові та найсучасніші рішення. В серпні цього разу ми підписали дистрибуторську угоду з компанією 3CX – розробником системи уніфікованих комунікацій.

Про 3CX

Компанія 3CX була заснована у 2005 році І на сьогоднішній день у всьому світі нараховується більше 50 000 компаній що обрали 3CX для внутрішніх комунікацій. Серед них такі компанії як  Pepsi, American Express, McDonalds, Mitsubishi, Harley-Davidson, Turkish Airlines, Carlsberg.

  • 3CX – це програмна АТС, що працює на відкритих стандартах, підтримує найпопулярніші платформи віртуалізації та може бути розгорнута у хмарному середовищі Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform.
  • 3CX – це не тільки IP-АТС, це також платформа для обміну повідомленнями, підтримка програмних клієнтів, система WEB-конференцій на базі WebRTC, завдяки чому, для участі в конференції потрібен лише браузер.
  • 3CX легко інтегрується з іншими додатками, це дозволяє використовувати 3CX з популярними системами CRM, такими як Salesforce, Dynamics та багатьма іншими, а інтеграція з Office 365 підвищує продуктивність.

Запрошуємо до партнерської програми 3CX – РЕЄСТРАЦІЯ

Впроваджуємо найсучасніші технології в Україні разом!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів