ERC – офіційний дистриб'ютор рішень 3CX в Україні

Головна Новини ERC – офіційний дистриб'ютор рішень 3CX в Україні
25.10.2018

ERC – офіційний дистриб'ютор рішень 3CX, розробника програмних рішень для уніфікованих комунікацій нового покоління.

Партнерство з 3CX покликане розширити портфоліо комунікацій і заснувати цілком нову клієнтську базу одного з провідних дистриб'юторів у регіоні. Крім того, реселери 3CX в Україні тепер мають доступ до нового дистриб'ютора, який може забезпечити якісну підтримку та навчання, щоб краще задовольнити потреби клієнтів.

Упродовж багатьох років ERC – одна з найвідоміших компаній у галузі ІТ-дистрибуції в Україні, а відтак – це ідеальний кандидат для підтримки українських торгових посередників для ефективного продажу, розгортання та обслуговування клієнтів 3CX. Компанія також планує проводити тренінги для партнерів. Перша навчальна сесія відбулася у вересні.

Катерина Бурцава, регіональний менеджер у Східній Європі, 3CX Нове партнерство з ERC гарантує українським реселерам доступ до необхідної підтримки та підготовки, необхідної під час роботи з рішеннями 3CX, а також партнерство та розвиток у рамках Партнерської програми 3CX Channel. Завдяки новій співпраці ми сподіваємось розширити нашу присутність на українському ринку.
Олег Скребцов, Директор дивізіону комунікаційних рішень, ERC Найголовніше для нас, як дистриб'юторської компанії, – дбати про ділових партнерів, пропонуючи їм продукти, що приносять користь і відповідають міжнародним стандартам. Ось чому для нас велика честь співпрацювати з 3CX. Які переваги ми бачимо для наших партнерів? Інноваційний продукт, конкурентоспроможна ціна, висока якість – три основні моменти, які неодмінно принесуть успішні результати.

Про 3CX (www.3cx.com)

3CX – розробник програмної IP-АТС на відкритих стандартах, яка впроваджує інноваційні комунікації та замінює фірмові АТС. 3CX скорочує витрати на телекомунікації та підвищує продуктивність і мобільність компанії.

Завдяки інтегрованим веб-конференціям WebRTC, софтфонам для Mac, Windows та додатків для смартфонів на Android, iOS і Windows компанія 3CX пропонує клієнтам повний пакет уніфікованих комунікацій.

50 000 клієнтів по всьому світу використовують 3CX; серед клієнтів 3CX – Boeing, McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Антверпен, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods, Pepsi. Зберігаючи свою глобальну присутність, 3CX має офіси у США, Великобританії, Німеччині, Гонконгу, Південній Африці, Росії та Австралії. Відвідайте 3CX на Facebook, Twitter і в Google+.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів