Відкриття Oracle OpenWorld 2018: майбутнє хмарних обчислень

Головна Новини Відкриття Oracle OpenWorld 2018: майбутнє хмарних обчислень
26.10.2018

Автономні обчислення стали ключовою темою Oracle OpenWorld 2018, найважливішої ділової і технологічної конференції за останні двадцять років, яка відбувається впродовж цього тижня в Сан-Франциско. Вона зібрала понад 60 000 клієнтів і партнерів корпорації з 175 країн, а 19 мільйонів віртуальних учасників спостерігають за найбільш передовими хмарними інноваціями в режимі онлайн.

На відкритті конференції Ларрі Еллісон, голова ради директорів і CTO Oracle, представив майбутнє корпоративних хмар.

Oracle Autonomous Database – нові моделі

Oracle Autonomous Database застосовує технології машинного навчання для забезпечення високої доступності, продуктивності і безпеки при набагато менших витратах. Ця база даних автоматизує процеси керування ключами, застосування виправлень, налаштування та оновлення. Хмарний сервіс може виявляти загрози для безпеки і застосовувати патчі просто під час роботи, щоб запобігти кібератаці і крадіжці даних. І клієнти бачать значні переваги в його використанні.

Oracle Autonomous Database революціонізує керування даними, використовуючи машинне навчання, щоб відповідати принципам самокерованості, самозахисту, самовідновлення, що дає змогу клієнтам швидше впроваджувати інновації на високозахищеній платформі і оплачувати тільки те, що вони використовують.

Oracle Gen 2 Cloud – єдина безпечна платформа для всіх навантажень

Зараз Oracle пропонує підприємствам хмари другого покоління Oracle Gen 2 Cloud з автономними можливостями, неперевершеною безпекою і значними перевагами в продуктивності і вартості. «Мета розробки Oracle Gen 2 Cloud – це одна безпечна платформа для всіх навантажень. Легко сказати, але дуже складно зробити. Щоб створити безпечну хмару, потрібна була фундаментальна перебудова її структури, – пояснив Еллісон. Крім того, тільки Oracle Gen 2 Cloud розроблено для автономної бази даних Oracle Autonomous Database, першої і єдиної в галузі самокерованої бази даних».

Oracle Cloud нового покоління з новим обладнанням і новим програмним забезпеченням може самостійно ідентифікувати і «ліквідовувати» загрози.

Ця архітектура використовує для пошуку і блокування загроз механізми штучного інтелекту і машинного навчання, а також здатність автономної бази даних Oracle самостійно застосовувати патчі просто під час роботи.

Ларрі Еллісон виокремив три основні переваги Oracle Cloud другого покоління: нова хмарна архітектура має вбудований захист – від ядра інфраструктури до межі хмари, дозволяє легко переносити робочі навантаження з майданчика підприємства в хмару, захищаючи інвестиції клієнтів, а також пропонує «чудову економіку» за рахунок автономних обчислень і вигідного співвідношення ціна/продуктивність.

Хмара нового покоління – це одна безпечна платформа з єдиною, уніфікованою архітектурою для автономної бази даних Autonomous Database, розширюваною платформою для розробки SaaS-додатків, виконання корпоративних і хмарних додатків.

З усіх питань звертайтеся до команди фахівців oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів