Гравці Fortnite зараз в очікуванні нового 7-го сезону

Головна Новини Гравці Fortnite зараз в очікуванні нового 7-го сезону
20.11.2018

Хоча і поточний 6-й сезон Fortnite Battle Royale, безсумнівно, цікавий та насичений на важливі події. Є чимало прогнозів, що з 5-го чи 7-го (що більш символічно) грудня ще цього року почнеться новий 7-й сезон з багатьма оновленнями.

Сезони Fortnite, зазвичай, тривали десь 10 тижнів. На офіційному веб-сайті Epic Games зазначено, що дія поточної бойової перепустки сезону 6 завершиться в четвер, 6 грудня. Це ще одне свідчення на користь старту 7-го сезону 7-го грудня. Є й інший прогноз, що 7-й сезон почнеться 13 грудня чи 20-го. Проте всі прогнозувальники зазначають, що це має бути грудень цього року.

Сезон #2 було присвячено часам Середньовіччя, сезон #3 поринув до космосу, сезон #4 додав комет та супергероїв, сезон #5-й змінив розуміння простору та часу з міжгалузевими розбратами, сезон 6 здивував летючим островом на підтримку загадкового інопланетного Куба та його міграцією. Події шостого ще тривають. Щосезону карта острову подій змінюється драматично, не лише за ландшафтом, а за науково-фантастичними сюжетними лініями та кількістю артефактів і їх розташуванням та секретами їх здобуття. На початку листопада вибухнув куб та всі уламки впали додолу, утворивши мережу річок, тож хто знає, що ще може трапитись в наступні тижні ще до закінчення сезону #6 і початку сезону #7?
Хоча ще нема жодного офіційного оголошення, вважається, що темою 7-го сезону має стати зима, спорт, розваги та щось з елементами Санта-Клаусної тематики. Ще коли 5-й сезон закінчувався, багато хто підозрював, що Кевін Куб буде певним чином задіяний в 6-му, що в кінцевому підсумку виявилося правильним. Але зараз ніхто не може по-справжньому визначити будь-які ознаки чи підказки, які б натякнули на вміст в 7 сезоні. Хоча деякі вважають, що карта Fortnite може бути змінена на тему "Зима" саме напередодні дня Святого Миколая, Різдва та Нового року. Проте досі залишається незрозумілим, чи це дійсно шлях, який обере Epic Games.

Головна ідея мабуть залишиться, й гравці продовжать пригоди у двох режимах: королівській битві (режим гравець проти гравця (Player versus Player) PvP на 100 гравців) та битві з бурею (PvE, Player Versus Environment). Якщо не відбудеться жодних значних змін, бойова перепустка повинна бути оцінена приблизно в 950 V-Баксів ( приблизно 280 Гривень), завдяки якій, як зазвичай, можна буде розблокувати ексклюзивні наряди, емоції та інший вміст. Інші фічі також мають бути доступні тим, хто придбає бойову перепустку сьомого сезону. Як і сезони раніше, сезон #7, швидше за все, включатиме "Таємний скін", який можна отримати лише за умови завершення викликів протягом певної кількості (можливо, як і раніше за 7) тижнів.

Сезон #7, швидше за все, триватиме знов наступні 10 тижнів і включатиме в себе 100 бойових та інших нагород (скіни, іграшки, звіри, стікери, графіті, емоції (зокрема танці).

Плануємо надавати більше інформації про зміну сезону #6 та початку сезону #7, Epic Games протягом найближчого часу.

Тема Fortnite набуває цікавості нам та партнерам, бо є кілька стимулів:

1. Продаж відповідних бандл-пропозицій Playstation
2. Продаж ліцензованих сувенірних та ігрових фігурок та аксесуарів Fortnite, які очікуються наприкінці лютого - початку березня 2019. Чи мабуть раніше.
3. Планування активностей пов‘язаних з Fortnite та спільнотою гравців на виставці #CEE2019 5-7 квітня 2019 року
4. Дистрибуція ігрових аксесуарів (брендові ПК та ноутбуки, ігрові монітори, гарнітури, миші, клавіатури, килимки, крісла, тощо)
5. Дійсно величезна популярність гри серед підлітків та інших поколінь гравців

Цікаво? Чекаєте на продовження Fortnite stories?

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів