CEE 2019 Spring: масштабна виставка в індустрії ІТ, електроніки та розваг

Головна Новини CEE 2019 Spring: масштабна виставка в індустрії ІТ, електроніки та розваг
05.04.2019

6-7 квітня та 12-14 квітня 2019 року (п'ятниця 12:00-19:00 та субота/неділя 10:00-19:00) на новій території за адресою м. Київ, вул. Межигірська 82, стартує наймасштабніша виставка споживчої електроніки, електрики, побутової техніки, рішень для системної інтеграції, товарів та іграшок для дітей, а також продукції трендових напрямків в Україні - CEE 2019 Spring.

Що вас чекає?

На стендах виставки демонструватимуть товари, а також проводитимуть різноманітні активності у галузях:

  • Споживча (консумерська) електроніка – найбільша територія трендових рішень, найновіші моделі смартфонів/ноутбуків від лідерів світового ринку, сучасні мережеві рішення та спілкування з представниками виробників.
  • Техніка для дому та побутова техніка – величезний асортимент товарів та аксесуарів для дому, побутова техніка усіх категорій, телевізори, а також аудіотехніка.
  • Ігрова територія – ігрові турніри, найсучасніше устаткування та ігри, використання інноваційних ігрових місць, які імітують ефект присутності  (VR/AR), екосистема ігрової індустрії з сувенірною продукцією, великий вибір ігрових ПК, моніторів, комплектуючих, гарнітур, периферії, ігрових меблів, сувенірів та колекційних фігурок з ігрових всесвітів.
  • Дитячий світ - окрема територія іграшок і товарів для дітей/підлітків, турніри та різноманітні змагання.
  • Територія системної інтеграції - загальна територія консолідованих та брендових рішень від понад 50 найвідоміших виробників мережевого та серверного обладнання.

На сцені відбуватимуться виступи спеціальних гостей, представників виробників,  презентація новинок, а також розіграші подарунків.

Придбати квитки можна у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/guest.html

Звертаємо увагу: один квиток дійсний протягом лише одного дня обраної фази. Таким чином, на кожний день упродовж виставки потрібен окремий квиток.

Залишились питання?

Більш детальна інформація про виставку доступна на офіційному сайті CEE 2019: https://erc.ua/cee/.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів