Що брати із собою на виставку CEE 2019 Spring?

Головна Новини Що брати із собою на виставку CEE 2019 Spring?
05.04.2019

CEE2019 Spring - наймасштабніша щорічна виставка електроніки, електротехніки, іграшок, електротранспорту вже відкрила свої двері для бізнес-партнерів! А якщо ви не знаєте, що брати із собою на виставку такого масштабу та формату, то ми вам люб’язно допоможемо в цьому!

Адже такі виставки організовують для того, щоб презентувати та демонструвати новинки, надати можливість протестувати їх та отримати кваліфіковану консультацію. Але це ще далеко не все, адже на виставках такого формату, також проводяться різні цікаві заходи, конкурси та інші розваги.

Отож, що з собою брати, щоб отримати максимум від такого заходу?
 
  1. Гарний настрій. Адже виставка це інформативно-розважальний захід і створений, щоб вас приємно здивувати, надихнути та проінформувати про тренди та тенденції майбутнього.
  2. Фотоапарат. Ну така вже наша природа – ділитись найкращим, а ділитись цікавими моментами у вас буде безліч можливостей. А ще на вас чекатимуть спеціально облаштовані зони для цього, тому стримуватись у фото і відео – не варто! По деяким даним, навіть будуть цінні подарунки за це.
  3. Близьких та друзів. Адже разом завжди веселіше. А ще це можливість разом провести гарно час.
  4. Квиток! Ледь не забув, адже квиток є вашою пеерпусткою у світ електроніки, техніки, гаджетів та розваг – CEE2019 Spring.
Отож, давайте проведемо час разом із користю! До зустрічі 6-7 та 12-14 квітня на CEE2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів