ТОП-5 речей, які необхідно зробити на виставці CEE 2019

Головна Новини ТОП-5 речей, які необхідно зробити на виставці CEE 2019
05.04.2019

Наймасштабніша виставка електроніки та розваг CEE2019 стартувала з B2B дня, на якому усі запрошені мали змогу першими побачити усі новинки заходу. Окрім сучасних гаджетів, побутової техніки, ігрових ПК, іграшок та товарів для дітей, на виставці є вдосталь цікавинок для дозвілля.

Отже, що необхідно зробити, завітавши на виставку CEE2019?

1. Для геймерів - фото із героїнями “Overwatch”

Яскраві дівчата зробили неймовірно реалістичний косплей на героїнь гри Overwatch. Підходьте на стенд бренда HyperX і зробіть круті фото!

2. Отримати порцію обіймів із  IT монстром

Цього милого пухнастого IT монстра можна зустріти не лише на стенді HPE. Він завжди готовий до обіймів і неодмінно підніме вам настрій.

3. Сфотографуватись у троні із роутерів

Пройти повз це високотехнологічне крісло просто неможливо – в ньому відчуваєш себе володарем швидкісного інтернету J адже, воно зроблено із роутерів TP-Link, світового виробника маршрутизаторів.

4. Спортсменам – отримати фото із ФК Барселона

На стенді бренда Beko, головного партнера іспанського футбольного клубу Барселона, облаштована яскрава фотозона. Кожен бажаючий може сфотографуватись із досить реалістичними гравцями, за 5 секунд отримати надруковане фото та ще й прийняти участь у розіграші подарунків.

5. Випити коктейль від бармена

Потрібна перерва? Обов’язково завітайте на стенд Ardesto, де бармен Олег пригостить вас освіжаючим коктейлем.

Отже, до зустрічі 6-7 та 12-14 квітня на CEE2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів