CEE 2019 Spring: системні інтеграції для дому та бізнесу!

Главная Новости CEE 2019 Spring: системні інтеграції для дому та бізнесу!
06.04.2019

Цього року на CEE 2019 стенди системної інтеграції приємно дивують своїми новинками та унікальними рішеннями! Ну і звичайно своєю кількістю представників, адже їх більше 20-ти. І серед них, як багато відомих для пересічної людини, так і бренди, які знайомі тільки у ІТ та бізнес колах!

Отож, наша команда відвідала всі стенди та прослухала майже всіх представників і вирішила поділитись найцікавішим для нас. Отож, готові?

HPE (Hewlett Packard Enterprise)

Компанія вирішила вразити кількістю новинок, адже їх настільки багато! Не вірите, тоді перераховуємо:

  • HPE ARUBA (мережеве обладнання ARUBA дає можливість будувати безпечні, швидкі та прості мережі) 
  • HPE Synergy (платформа компонованої інфраструктури, яка прискорює надання додатків в традиційних і нових ІТ середовищах)
  • HPE OneView (програмне забезпечення для управління інфраструктурою, яке збільшує швидкість і гнучкість надання ІТ послуг)
  • HPE InfoSight (новий підхід до управління і підтримки СЗД, що дозволяє спрогнозувати і запобігти проблемам за рахунок аналізу даних)
  • HPE Nimble (системи зберігання даних відрізняються надійністю, високою швидкістю, надзвичайною простотою і підтримкою хмари)

HPE 3PAR (система зберігання даних підтримує масштабування від рівня середніх до найбільших компаній, забезпечуючи миттєве виділення ресурсів для додатків та високий рівень обслуговування), HPE ProLiant Gen10 (найбезпечніший сервер, який відповідає всім галузевим стандартам), HPE Edgeline (системи промислового рівня для IOT).

До речі, ІТ монстр – фановий і дружелюбний звір, здружує системні інтеграції навіть з дітьми!

Microsoft

Ну які ж системні інтеграції без «Майкрософт», отож на стендах на вас чекає:

  • сучасне робоче місце Microsoft M365, що пропонує інтеграцію облікових записів між різними пристроями (смартфон, планшет, ПК, ноутбук) в рамках корпоративної ІТ-інфраструктури, нове уніфіковане рішення для спільної роботи
  • Threat hunting, що об'єднує в робочому просторі чат, зустрічі, замітки і вкладки
  • Microsoft Teams –  нове уніфіковане рішення для спільної роботи, корпоративна платформа, що об'єднує в робочому просторі чат, зустрічі, замітки і вкладки
  • вихід нової продуктової лінійки Microsoft Windows Server 2019, Microsoft SQL Server 2019 та Microsoft Office 2019

Cisco

Бренд Cisco  на слуху не тільки ІТ спеціалістів, а і звичайних користувачів, вирішив також здивувати своїми новинками. Тому на стенді хизуються: 

  • Архітектура Cisco DNA (програмна архітектура , яка прискорює і спрощує роботу корпоративної мережі, знижує витрати і зменшує ризики),
  • Сisco Hyperflex (центр обробки даних з “коробки”, рішення, яке об’єднує обчислювальну інфраструктуру, віртуальні машини і системи зберігання в єдину відмовостійку і високопродуктивну інфраструктуру),
  • Cisco Security (ETA - Encrypted traffic analytics - рішення для пошуку загроз в зашифрованому трафіку без необхідності попереднього розшифровки його)
  • рішення для відеоконференцій - сiscо Webex Teams (хмарна служба для спільної роботи та організації конференцій)

І це ще далеко не все, адже тільки відвідавши виставку ви зможете отримати всю інформацію та переглянути новинку.

Fortinet

На стенді Fortinet, ви зможете ознайомитись з ключовим елементом Fortinet Security Fabric, що забезпечує найвищий рівень продуктивності інспекції SSL-сертифікатів в галузі і підтримує обов'язкове шифрування передачі даних для безпечного доступу до хмарних середовищ. Стенд Fortinet прикрашають: найновіші моделі Next-Generation Firewall (NGFW) FortiGate-301E, FortiGate-501E та FortiGate-01E  - що є безкомпромісним захистом і продуктивністю.

DELL EMC

Стенд DELL EMC теж дивує своїми новинками та продуктами, що мають чудовий компроміс по ціні, якості та надійності. Тому вас точно здивують такі новинки, як: дисковий масив Dell EMC SC5020, сервери Dell EMC 640 та Dell EMC 740xd. І якщо ці новинки більше для великого бізнесу, то для вас є більш доступний і більш популярний варіант, який просто став найпопулярнішим продуктом компанії – сервер  Dell EMC T30!

Ну і наш бонус:

BIOSOL (Biometric Authentication Solution)

І на останок - найсолодше, адже компанія BIOSOL змогла нас дійсно здивувати, хоча і попередні бренди своїми новинками теж могли це зробити. Але компанія BIOSOL показала, що ідентифікувати людей можна не тільки через дотик пальців, через очі чи обличчя, а і через венозну сітку долоней! Так-так, саме через неї. Такий спосіб більш швидкий, безпечніший та простіший у використанні. Та більше, у Європі він доволі активно використовується. Прикладів та переваг такого способу багато, тому це ще один стенд, який потрібно відвідати!

Ми виділити тільки 5 стендів, які вразили найбільше і які рекомендуємо не пропустити! Але ми також певні, що коли ви зайдете на спеціальну зону інтеграції, то і не пропустите інші цікаві стенди від таких брендів, як: AEOTEC, AJAX, АРС by Schneider Electric, Danfoss, DIGITUS, EATON, FIBARO, Legtrand, Lenovo, MCO Home, MICRO FOCUS, Mirsan Rack, Oracle, Orvibo, Peli, Pixel Labo, ROMAD та ZPAS 

До зустрічі 6-7 та 12-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров