3D друк на CEE 2019: сучасний друк та малюнки з Polaroid та XYZ Printing

Home News 3D друк на CEE 2019: сучасний друк та малюнки з Polaroid та XYZ Printing
06.04.2019

Polaroid та XYZ Printing запам’ятались відвідувачам ще під час CEE 2017, але цього разу бренди підготували кілька цікавих новинок. Як виглядають сучасні малюнки та повноколірний друк у тривимірному просторі можна побачити на виставці CEE 2019.

Polaroid Play 3D ручка- це зручний та легкий пристрій, який за допомогою плавлення екологічного PLA пластику, дозволяє створити в просторі різноманітні вироби і фігури, та ще й з використанням яскравих кольорів.

З Polaroid Play можна досить швидко, а головне, із великим захопленням свторити унікальний подарунок близькій вам людині, або ж різноманітні моделі, чи просто – іграшку. Можливості справді безмежні!

Новинка в асортименті бренда - ручка 3D Polaroid ROOT PLAY PL-2002-00. Її особливість у матеріалі – це спеціальний пластик, який імітує дерево. Тому вона має і відповідний дизайн. Однак з ручкою можна використовувати і інші кольори нитки.

Відповідно, набір нитки WOOD (дерево) для ручки 3D Polaroid ROOT PL-2501-00 – теж новинка. Набір PLA нитки зі спеціального «дерев'яного» пластика.

А от поруч, на стенді компанії XYZprinting, вперше в Україні була представлена модель 3D-принтеру, що вміє друкувати кольорові пластикові вироби.

І це дійсно неймовірно, адже принтер не просто чергує кольори між собою, він їх змішує так, щоб утворився градієнт кольорів!

Ще одна новинка, яка ще ніде не була представлена - da Vinci Jr. WiFi Pro  (3FJPWXEU00E) — компактний 3D-принтер, сконструйований для професіоналів. Він працює з пластиковими нитками будь-яких виробників, що дозволяє оптимізувати якість друку в залежності від особливостей виробу. Деталізація виробів мене особисто дуже вразила!

Чого ще не було представлено на минулій виставці, так це портативний сканер. Ніколи б не могла подумати, що така, здавалось би, габаритна техніка може бути такою компактною.

3D Scanner 2.0 (3SH20XEU00D) — портативний недорогий 3D-сканер з високою роздільною здатністю, який вміє відправляти скан-копію предмета на комп’ютер.

Все це та багато іншого іншого можна побачити на виставці CEE 2019 6-7 та 12-14 квітня. Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/guest.html

Products from publication
SKU: PL-2000-00
out of stock
 
Print technology: FFF (Fused Filament Fabrication); Material of printing: PLA-plastic;
SKU: PL-2501-00
1496 UAH*
out of stock
Type: Thread; Color: Brown; Material: wood;
SKU: 3SH20XEU00D
out of stock
 
Data sources: USB;
Menu
Products catalog
Products catalog