INFINITY NADO – центр дитячого всесвіту на виставці CEE 2019!

Головна Новини INFINITY NADO – центр дитячого всесвіту на виставці CEE 2019!
06.04.2019

Найпопулярнішим стендом виставки CEE 2019 Весна є, звичайно, INFINITY NADO. Вам просто потрібно бути тут, щоб відчути цей вир емоцій, драйву та енергії дітей! Шалені конкурси, дитячі бої дзиґ та новинки – завжди збирають неймовірну кількість дітей біля себе!

Отож, відвідавши стенд Infinity Nado, ви отримаєте можливість першими познайомитися з довгоочікуваними новинки Infinity Nado 5-го сезону, адже на стенді представленні абсолютно нові серії дзиґ, а також оновлені арени.
 

Отож, трохи про новинки:


Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Nado Egg

Це дзиґа що на перший погляд здається звичайним яйцем, проте вже за декілька рухів трансформуєтеся в повноцінну бойову дзиґу, готову перемагати.  
 

Дзиґа Auldey Infinity Nado V серія Advanced

Серія дзиґ що мають принципово нову систему запуску, завдяки цьому звичайна гра перевернетеся з ніг на голову і це в прямому сенсі цього слова! Адже ви можете змінювати запуск дзиґи, що в свою чергу призводить до зміни самого її характеру та поведінки!

 

Арена Auldey Infinity Nado V Wrestle Throne M чотири кути

Оновлена арена збільшених розмірів, що має унікальну форму для проведення боїв дзиґ. Тепер турніри та ігри з друзями набиратимуть зовсім іншого оберту!
 
 
Турнір по Infinity Nado, очікується з 11 год 7 квітня для фіналістів попередніх турнірів. До речі, кількість учасників сягатиме понад 200.
 
 
Також всі учасники мають змогу взяти участь у конкурсі на швидкість складання дзиґ, який починається з 13 год, кожного дня виставки з 6 по 7 квітня.
 
Ну і для всіх відвідувачів є можливість протестувати нові дзиґи, погратись ними та отримати сувенір на пам'ять!
 

P.S. Виробництвом іграшок бренду Auldey Infinity Nado займається компанія Alpha Group Co., Ltd. Компанія була заснована в 1993 році і на сьогоднішній день стала однією з найбільших успішних анімаційних і розважальних груп Китаю. Продукція компанії Alpha Group успішно реалізовуються в більш ніж 40 країнах світу.

До зустрічі 6-7 та 12-14 квітня на CEE 2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів