CEE 2019: щасливі діти – щасливі батьки, або багато іграшок – ніколи не буває!

Головна Новини CEE 2019: щасливі діти – щасливі батьки, або багато іграшок – ніколи не буває!
06.04.2019

І хоча CEE 2019 Spring - це наймасштабніша виставка в Україні електроніки, електротехніки і електротранспорту, та іграшкам тут відведено далеко не менше місця. Ажіотажу тут навіть більше, адже діти це завжди нестримна енергія та щирі емоції!

Близько 50 брендів вирішили підкорити дитячі серця. І всі ці популярні бренди дуже різнобарвні і мають саму різну вікову категорію. А це означає, що всім дітям на виставці буде цікаво і весело!

Перераховувати все не будемо, адже це точно не формат однієї статті, але виділити парочку брендів, все ж таки хочеться.

Отож, на вас чекає:

DRIVEN

На стенді DRIVEN представлені автомоделі у вигляді різної спец техніки: бетономішалки, сміттєвози, пожежні автомобілі, екскаватори – асортимент дуже різноманітний. Цікава новинка - DRIVEN POCKET SERIES – іграшка-сюрприз у вигляді кишенькової міні-моделі. Відвідувачі змогли оцінити високу якість та унікальні функціональні можливості продукції DRIVEN.
 

FORTNITE

На стенді вас чекає повна поточна колекція фігурок Fortnite. Більш того, буде можливість взяти участь в розіграшах: отримати призи за фото з двометровими фігурами з Fortnite. А ті, хто покажуть кращий результат у грі Fortnite, отримають гарантований приз. Конкурс проводитися у двох номінаціях: кращий гравець на геймпаді і кращий гравець з мишкою/клавіатурою.
 

INFINITY NADO

Відвідавши стенд Infinity Nado Ви матимете можливість першими познайомитися з довгоочікуваними новинками Infinity Nado 5-го сезону. На стенді представленні абсолютно нові серії дзиґ, а також оновлені арени. Ну і звичайно на вас чекають запеклі дитячі турніри дзиґ!

GOKI

На стенді бренду вперше в Україні представлені новинки, які нещодавно були продемонстровані на міжнародній виставці товарів для дітей Spielwarenmesse 2019. Асортимент бренду значно розширився розвивальними, настільними іграми та ігровими наборами. Також на стенді представлені товари, які вже давно стали улюбленими серед малюків та їх батьків.

LORI / OUR GENERATION

На стенді LORI / OUR GENERATION представлений широкий асортимент продукції брендів, включаючи новинки 2019 року.

METALLIONS / MONKART / TOBOT

На стенді компанії Young Toys ви маєте унікальну можливість побачити серію іграшок Metalions, MONKART, TOBOT, які разом із однойменними мультиками на телеканалі Плюс Плюс з’явились в Україні лише наприкінці цього року.
 
Ви маєте змогу побачити, як вже відомі іграшки, так і зовсім нові за мотивами серіалу, який тільки-но почав транслюватися на телеканалі Плюс Плюс.

SPONGE BOB

На стенді SpongeBob представлений асортимент ліцензійних дитячих іграшок створених за мотивами культового мульсеріалу Губка Боб Квадратні Штани, присвячених до 20-річчя мультику. На вас чекають такі новинки: фігурки-сквіш, ексклюзивні колекційні фігурки, м’які іграшки із звуковим супроводом та без, ігрові фігурки зі слизом та кумедними головними уборами.

SIGIKID

На стенді бренду sigikid вперше в Україні представлені новинки, які нещодавно були продемонстровані на міжнародній виставці товарів для дітей Spielwarenmesse 2019. В асортименті бренду набори дитячого посуду, в кожній із серій розширилась асортиментом нових героїв, а до міста BeastsTown переїхали нові жителі.
 
І хто сказав, що виставки тільки для дорослих? Точно - не ми! Тому, гайда до нас разом із малечею, а CEE 2019 Spring знайде чим їх зайняти!
 
До зустрічі 7 та 12-14 квітня на CEE 2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів