Remington : Moser на CEE 2019. Куточки краси для жінок та чоловіків

Головна Новини Remington : Moser на CEE 2019. Куточки краси для жінок та чоловіків
07.04.2019

Серед усього різноманіття техніки та гаджетів, на виставці CEE 2019 ви можете відпочити та приділити час собі. Тут, за традицією, ви зможете протестувати останні новинки стайлерів, фенів, тримерів, а люб’язні майстри допоможуть зробити зачіску або змоделювати бороду. Які новинки техніки для краси жінок та чоловіків запропонували провідні бренди у бьюті індустрії?

Експерт індустрії краси – бренд Remington зустрів відвідувачів широким стендом, поділеним на дві зони: жіночу та чоловічу, які поєднані між собою величезним чорно-білим фото мегаполісу.

У центрі стенда розташований м’який куточок із столиком, де було дуже зручно протестувати новий бездротовий гребінець, який обережними вібраційними рухами розплутує волосся. До того ж він робить приємний масаж голови, що дуже корисно для росту волосся.

Також дуже сподобався новий стайлер Curl&Confidence 2 в 1 (S6606). Ним дійсно дуже легко користуватись, до того ж, одним пристроєм можна зробити як легкі хвилі, так і ідеально пряме волосся.

На відміну від мого старенького стайлера, на краях новинки від Remington є маленькі зубчики, які допомагають розчісувати волосся під час підкручування/випрямляння. До того, ж вони ще й утримують пасмо у межах стайлера. Якість стайлера, звичайно, на висоті: його гладенькі керамічні пластини наповнені антистатичним турмаліном, який додає блиск волоссю.  

У цьому році на виставці зявився стенд Moser - торгова марка, яка належить міжнародній корпорації Wahl Clipper Corporation.

Компанія має вже 100-річний досвід з розробки та виробництва інструментів для професійних перукарів і грумерів, а також - для домашнього догляду за волоссям.

На стенді бренда був представлений великий асортимент електричних бритв та тримерів. Всі вони відрізняються високою якістю та довговічністю, при чому настільки, що вам достатньо просто підібрати зручну модель для себе і користуватись нею багато років. Усі моделі оснащені довговічними акумуляторами, а найголовніше – фантастичними лезами із нержавіючої сталі.

Ці новинки можна побачити на виставці CEE 2019 квітня, а також – під час другої фази – 12-14 квітня. До зустрічі за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів