CEE 2019: системна інтеграція – для бізнесу і кожного дому!

Головна Новини CEE 2019: системна інтеграція – для бізнесу і кожного дому!
07.04.2019

Цьогорічна зона системної інтеграції вражає! Готові побачити, що нам приготувало майбутнє? Тоді, поїхали!

Ajax

Компанія Ajax представила ідеальне рішення бездротової системи безпеки, яке пропонує абсолютно новий рівень гнучкості, зв'язку і стилю в сучасний світ. На стенді можна знайти всі елементи системи, оцінити їхню високу функціональність і надійність. Кваліфіковані представники люб’язно розповідають про новинки, а рекламні відеоролики з Олександром Усиком підтверджують високий рівень безпеки системи!

Головні новинки: вуличний датчик-штора MotionProtect Curtain, датчик MotionProtect Outdoor та розумна розетка для керування домашньою технікою Ajax Socket.

Lenovo

Компанія Lenovo, що є світовим лідером із розробки та виробництва інноваційних технологічних рішень для дому та бізнесу, приємно здивувала. Рішення, розроблені Lenovo для центрів обробки даних нового покоління (ThinkSystem, ThinkAgile), створюють обчислювальні потужності та можливості, що змінюють бізнес і суспільство.

Що варто особливої уваги – програмно-апаратний комплекс Lenovo і Nutanix: ThinkAgile HX3721.

Характеристиками ThinkAgile HX3721 на 4-х серверних нодах є:

•        два 10 ядерні процесори Intel Xeon Gold 5115 із частотою 2,4 гГц;

•        384 ГБ оперативної пам’яті;

•        дискова корзина на шість дисків 2,5” SAS/SATA;

•        два SSD-диски на 960 ГБ Mainstream SATA 6 ГБ;

•        чотири SATA-диски 2 ТБ 7,2К 6 ГБ;

•        апаратне керування XClarity Controller Enterprise;

•        програмне керування Nutanix Prism.

Приємний бонус – на стенді Lenovo є можливість віртуально відвідати цей комплекс у Барселоні!

АРС by Schneider Electric

На стенді АРС by Schneider Electric, що добре знайомий українському споживачеві, презентовано новинки ринку джерел безперебійного живлення.

Отож, зустрічайте: ДБЖ APC Easy UPS серії BV, APC Easy UPS On-line SRV, ДБЖ APC Smart-UPS SRT Li-Ion та трифазну APC Easy UPS 3S.

Legrand

На стенді «Легранд Україна» представлено лінійку продукції, яка є частиною програми Eliot Legrand, що присвячено розумним речам (IOT). Eliot об’єднує продукти та системи, які надають користувачеві додаткову функціональність, інформативність, комунікацію із зовнішнім середовищем. Цими розумними об’єктами легко керувати, вони мають високий рівень безпеки та спрощують повсякденне життя.

З-поміж новинок: розумна мобільна розетка, розумний термостат SMARTER та розумний внутрішній дисплей системи домофонії.

Digitus

Популярність обладнання для оптичних СКМ стрімко зростає. Продукти Digitus – оптимальне поєднання високотехнологічних рішень і конкурентної ціни.

На стенді можна отримати кваліфіковану консультацію щодо підбору обладнання для вирішення конкретних завдань. З-поміж новинок шафа Digitus 10" 6U 312 × 300, відеосплітер DIGITUS HDMI (INx1-OUTx8) та мережевий кабель Digitus CAT 5e F-UTP, – тільки вершина айсбергу асортименту продукції Digitus.

Eaton

На стенді Eaton представлено ДБЖ кількох лінійок для домашнього та офісного використання. Головна новинка – Eaton 9SX ДБЖ із лінійки онлайн-пристроїв, що є послідовником легендарного Powerware 9130.

ZPAS

ZPAS представила зразки корпусного обладнання для телекомунікаційної та енергетичної галузі і необхідні аксесуари до нього.

Рекомендуємо ознайомитися з новою моделлю серверної шафи, спеціально розробленої для застосування в ЦОД.

З-поміж інших новинок: серверна шафа ZPAS Z-SERVER 42U 600 × 1000, шафа телекомунікаційна офісна ZPAS 19˝ 18U 600 × 600 SJB Silent, всепогодна вулична шафа SZD.

Oracle

На стенді компанії можна ознайомитися з хмарними рішеннями Oracle. Це одні з найбільших та інтегрованих рішень, де пропонують такі послуги, як SaaS (ПЗ як послуга), PaaS (платформа як послуга) і IaaS (інфраструктура як послуга). Oracle Cloud допомагає організаціям впроваджувати інновації і перетворювати бізнес, знижувати витрати та спрощувати ІТ-системи.

Демонстрації на стенді:

•        Oracle Autonomous Database – революційна технологія автономного керування даними у хмарі, яка забезпечує самовідновлення, самокерування та самозахист бази даних;

•        Oracle Analytics Cloud – нова автономна аналітика в хмарі на базі машинного навчання, штучного інтелекту та автоматизації для аналітичної обробки інформації будь-де у бідь-який час;

•        Oracle Management Cloud – комплексний хмарний сервіс на основі машинного навчання для всебічного аналізу та моніторингу локальних і хмарних інфраструктурних компонентів, баз даних і додатків.

А також сервери RISC архітектури і система зберігання даних: FUJITSU M10-1 on Oracle SPARC architecture, Oracle SPARC S7-2 та Oracle Sun ZFS Storage.

Micro Focus

На стенді Micro Focus проводять живі демонстрації Enterprise рішень у сфері IT Security, а саме: системи керування даними щодо подій та інцидентів інформаційної безпеки (SIEM) Micro Focus ArcSight, рішення для безпечної розробки ПЗ Micro Focus Fortify, рішення щодо забезпечення ідентифікації та контролю доступу: Micro Focus Identity Manager & Micro Focus Privileged Access Manager, рішення для керування IT Micro Focus Service Manager.

Mirsan

Mirsan представляє підлогові комутаційні та серверні шафи, навісні телекомунікаційні шафи та різноманітні опції для встановлення в них.

Рекомендуємо звернути увагу на корпус, що спеціально призначено для систем відеонагляду.

Корисним буде ознайомитися зі зразками телекомунікаційних шаф типу ECO спрощеної конструкції для використання в бюджетних проектах.

На стенді додатково можна отримати кваліфіковану консультацію з коректного вибору корпусного обладнання для вирішення конкретних завдань: шафа MIRSAN MOBESE CCTV RACK 600 × 300, шафа MIRSAN SLIM 19˝ 3+5U 537 × 475 і шафа MIRSAN ECO 19˝ 32U 600 × 600.

ROMAD

На стенді ROMAD можна ознайомитися з засобом захисту комп’ютерів нового покоління, аналогів якому у світі не має. Він включає захист від майбутніх загроз (дає можливість визначати і знищувати нові загрози ще до їхнього виникнення), рішення вразливості нульового дня (захист від принципового архітектурного обмеження традиційних антивірусних програм), боротьбу з кіберзлочинцями (ROMAD відбирає у «поганих хлопців» можливість монетизувати товари – зловмисні програми).

Запитайте у експертів, як ROMAD переміг вірус-шифрувальник Petya, масової атаки якого зазнала Україна у червні 2017 року.

Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent – перший у світі дійсно глобальний постачальник комунікаційних рішень, який має портфель всеосяжних рішень і послуг. Цей досвід компанії відображено у продукції на стенді.

Отож, є низка новинок із ІР-телефонії та мережевого обладнання у найкращих традиціях бренда.

Hanwa

Обов’язково завітайте на стенд компанії Hanwa, адже всю систему спостереження виставки було організовано на основі систем відеонагляду її виробництва. Hanwa має готові комплексні рішення для ритейлу та транспорту і – це тільки початок!

Gigaset

Gigaset – відома компанія у сфері домашніх і мобільних комунікаційних технологій, адже вона є лідером на ринку телефонів DECT у Європі. Представлені новинки стануть у нагоді тим, у кого на часі організація корпоративного зв’язку.

IoT Solutions

Компанія IoT Solutions пропонує впровадження «розумних» рішень на основі використання неліцензованого радіочастотного діапазону в Європейському частотному діапазоні 868 МГц.

Solar Energy

Цікавий стенд, на 6 м2 якого розміщено масштабні сонячні батареї Panasonic, LG, American Worldwide Energy, Solar-Log, FSP і JA Solar. Тут можна почути про сонячні батареї все і навіть більше! Є змога отримати інформацію щодо встановлення батарей для будь-яких цілей: будинку на дачі чи для вирішення завдань великого бізнесу тощо.

Майбутнє вже поряд – головний меседж системної інтеграції.

Готуймося ж до його зустрічі з найкращими у цій сфері!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів