Republic of Gamers - місце зустрічі всіх геймерів на СЕЕ 2019!

Головна Новини Republic of Gamers - місце зустрічі всіх геймерів на СЕЕ 2019!
07.04.2019

На СЕЕ 2019 найбільше дивували геймерські та стенди техніки, адже, крім оригінальності та презентації новинок, на них були активно залучені промоутери, вбрані як персонажі комп’ютерних і консольних ігор.

Стенди ROG – не є винятком. Зону брендовано в кольорах логотипу – чорному із світло-червоним підсвічуванням. Таке враження, ніби перебуваєш на космічному кораблі – відчуття неймовірні! Дівчата своїми образами та стилем одягу доповнювали атмосферу геймінгу.

ROG представила широкий асортимент інноваційних пристроїв і комплектуючих для ПК: материнські плати, які оригінально прикрасили стіни приміщення виставки; відеокарти; монітори; бездротове обладнання і комп’ютерні аксесуари.

Усі бажаючі змогли оцінити якість зображення на геймерському моніторі ROG Strix XG49VQ з великою вигнутою 49-дюймовою панеллю з частотою оновлення 144 Гц, сертифікованому на відповідність стандарту DisplayHDR 400. Крім того, найзапекліші шанувальники ігор змогли пересвідчитися у чіткості звучання геймерської гарнітури ROG Delta.

Також на стенді ROG є рішення для побудови високошвидкісних мереж Wi-Fi на основі бездротових маршрутизаторів ігрової серії.

Запрошуємо на другу фазу 12-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html


P.S. Republic of Gamers (ROG) – було засновано у 2006 році, це суббренд компанії ASUS, під яким випускають найкращі у світі апаратні та програмні ігрові рішення. На сьогоднішній день під цим брендом пропонується широка лінійка інноваційних продуктів, зокрема материнські плати, відеокарти, ноутбуки, настільні ПК, монітори, аудіообладнання, маршрутизатори та периферійні пристрої. Сайт: https://www.asus.com/ua-ua/ROG-Republic-Of-Gamers/

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів