CEE 2019: Chipolo, UAG і iHome – на сторожі спокою

Головна Новини CEE 2019: Chipolo, UAG і iHome – на сторожі спокою
08.04.2019

На стендах СЕЕ 2019 представлено переважно консумерську електроніку. І це не дивно, адже ця техніка супроводжує нас щодня. Chipolo, UAG і iHome об’єднано у цьому анонсі не лише через розташування стендів на виставці, а тому, що продукти брендів гарантують користувачам спокій! Не вірите?

Chipolo

Новинки Chipolo представлено у мінімалістському стилі і класичних кольорах, з-поміж яких: надтонка картка-трекер Chipolo Card, що підійде для гаманців, сумок або кріплення до гладеньких поверхонь; новий водонепроникний трекер у вигляді кульки Chipolo Dot та GPS трекер Chipolo Go, що було презентовано на CES 2019.

Ті, кому подобається яскраве, також знайдуть на стенді популярні товари, що вже полюбилися та стали хітами.

Chipolo стоїть на захисті спокою, адже надає впевненість у тому, що будь-яку річ можна легко відшукати. Щоправда, лише разом із Chipolo.

UAG

Компанія UAG представила як нові, так і актуальні моделі чохлів для мобільних пристроїв таких світових брендів, як Samsung, Apple і Huawei.

Тест на падіння, що дає змогу перевірити ступінь захисту чохлів, неабияк вражав усіх гостей стенда. Кожний чохол UAG пройшов незалежне тестування, сертифікований відповідно до військового стандарту США MIL STD 810G 516.6 і є гарантом максимального захисту від ударів і падіння смартфона.

Смартфон є девайсом, яким користуються щодня, тому потрібно подбати про його надійний захист.

iHome

Стенд iHome привертав увагу гостей виставки яскравістю та насиченими кольорами, а асортимент – вражав. Тут кожен, навіть найвибагливіший відвідувач, міг щось знайти до смаку.

Продукти бренда вирізняє стильний дизайн, який би пристрій не було обрано: радіогодинник, приймач, навушники, портативні радіосистеми тощо.

Портативні системи iHome не тільки дарують естетичне задоволення, а також створюють гарний настрій завдяки чистому звучанню улюблених композицій.

Не турбуйтеся, якщо не потрапили на першу фазу, адже на другій ці стенди також будуть присутні. Запрошуємо 12-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html
 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів