LG на CEE 2019: як зустрічає відвідувачів один з найефектніших стендів

Головна Новини LG на CEE 2019: як зустрічає відвідувачів один з найефектніших стендів
09.04.2019

Завітавши на виставку CEE 2019, важко не помітити вражаючий стенд світових лідерів і новаторів у області споживчої електроніки та побутової техніки – компанії LG. Про новітні флагманські телевізори, перший в світі 5К2К монітор та 1000 Вт аудіосистему з DJ-ефектами – далі у нашому репортажі.

LG – світовий лідер продажів OLED телевізорів – в цьому можна не сумніватись, адже моделі, які запропонував бренд на виставці захоплюють. Підійшовши до стенду, одразу помічаєш надчіткий витвір мистецтва, який ніби завис у повітрі. Але це - надтонкий OLED телевізор на скляній основі. Надзвичайно стильно і сучасно.

Трохи лівіше було важко не помітити велику відеостіну 3х3 – такі безшовні конструкції зараз дуже популярні у рекламі.

Зображення настільки чітке, а технології настільки професійні, що, стоячи впритул до зображення, не відчуваєш жодного дискомфорту. Лише захоплення та захват!

Також на стенді окреме місце займає перший у світі 5К2К монітор із діагоналлю 34 дюйми.

«Якість професійного рівня» - з цим не посперечаєшся, адже таке рішення пропонує на 33% більше робочого простору в порівнянні зі стандартним UHD 4K монітором.

Завдяки цьому, під час відеомонтажу, можна одночасно переглядати велику кількість записів і відображати більше ефектів.

Ще одна новинка на стенді – кліматичний комплекс для очищення повітря LG Signature.

Особливості:

  • система водної очистки (висока швидкість циркуляції води в барабані досягає 18 л/год
  • процес руху та очищення води можна спостерігати крізь прозору панель
  • перед розпиленням вода у відсіку стерилізується під УФ-світлом

Все це дозволяє якісно очищувати повітря.

Йдемо далі і потрапляємо у зону звуку, де були представлені портативні колонки та крута аудіосистема з DJ-функціями.

Портативні Bluetooth-колонки PK7, PK5, PK3 - LG у співпраці з MERIDIAN Audio, британськими новаторами в області звукових технологій з високою роздільною здатністю, забезпечує чудовий звук для меломанів у всьому світі. Моделі PK7, PK5: оснащені технологією aptX HD, яка дозволяє відтворювати музику в якості, що перевищує параметри CD, безпосередньо зі свого телефону. Оснащені підсвіткою Multi Color Lighting. Модель PK3 має найкращу водонепроникність - IPX7.

Аудіосистема LG XBOOM OK85 – надпотужна система із гучністю 1000 Вт, яка дозволяє використовувати: DJ- функції (створювати різноманітні звукові ефекти, скретчинг), караоке, 18 голосових ефектів, різнокольорову підсвітку Multi Color Lighting. Оснащена зручною ручкою та колесами.

Поруч – ігрова зона, де усі бажаючі можуть протестувати ігровий монітор LG UltraGear 32GK850G-B.

Все це і більше ви можете побачити на виставці CEE 2019 під час другої фази. Чекаємо вас 12-14 квітня за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів