Canon на CEE 2019 дивував роздрукованими селфі на місці!

Home News Canon на CEE 2019 дивував роздрукованими селфі на місці!
12.04.2019

Кожен знає, що компанія Canon – це лідер у сфері роботи з зображенням, зокрема у розробці фотообладнання, принтерів, сканерів, факсів, проекторів, презенторів, калькуляторів та біноклів. Тому і не дивно, що такий великий і популярний бренд взяв участь у масштабній виставці CEE 2019!

На стенді компанії Canon представлено ряд новинок 2019 року, серед яких компактні фотопринтери Selpy CP, Canon Zoemini, а також лазерні та струменеві МФУ. Відвідувачі виставки змогли протестувати кожну з новинок та задати питання стосовно представленої техніки.
 
Отож, пару слів про новинки від Canon:

Принтер кишенькового розміру Canon Zoemini, дозволяє  у декілька простих кроків обрати фотографію на смартфоні чи зробити нову, додати цікавий фільтр та стікер і одразу її роздрукувати. І все –  неповторні кадри в руках за мить.
 
Canon Pixma серії G - це кращий вибір для друку вдома. Адже він дозволяє друкувати великі об`єми за достатньо невеликі гроші. Отож, разом з ним доступні: чорно-білий або кольоровий друк, фотодрук до формату А4 без полів, можливість копіювання та сканування.
 
Звичайно, це ще не все, що представлено на стенді, але побачити і дізнатись про все, зможе тільки той, хто відвідає виставку!
 
Отож, запрошуємо всіх 13-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee
 

Menu
Products catalog
Products catalog