Segway на CEE 2019 пропонує покататись на електротранспорті

Головна Новини Segway на CEE 2019 пропонує покататись на електротранспорті
13.04.2019

Цього року виставка CEE 2019 дивує, адже вона представлена новинками у сфері: електроніки, електротехніки, іграшок та електротранспорту.

Отож, бренд Segway, як представник  електротранспорту, показав на виставці вже визнані на ринку Україну моделі електросамокатів ES1/ES2, гіроскутери MiniPro і MiniLite та новинку - електроролики Drift W1.

Також, вперше можна буде побачити електрокарт GoKart, що перетворить простий гіроскутер у карт. Кожен з цих пристроїів можна побачити на виставці та покататися на довгій тестовій трасі Segway.

Отож, Drift W1 - це новий стильний спосіб пересуватися і отримувати задоволення. Два окремих електронних ролика відкривають незліченні можливості використання. Продукт виготовлений з високоякісних матеріалів, а завдяки розміру і вазі роликів усього 7 кг - дозволить їх брати усюди з собою.

А Gokart, перетворює гіроборди серії Segway miniPRO в електрокарт. Компактна машинка підходить і для дітей і для дорослих, може розігнатись до 20 км / год всього за 2 секунди, до того - ж має ручне гальмо для повноцінного дріфту. Gokart являє собою пластиковий карт без задньої осі - на її місце встановлюється гіроборд miniPRO, який виконує роль привода. Від батареї електрокарт здатен проїхати до 15-20 км, заряд акумуляторів тримає 3,5 години.

Запрошуємо всіх 13-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

P.S. До відома, компанія Segway-Ninebot лідер у сфері двоколісного м. Ціль Segway – виробляти екологічно чисту альтернативу короткодистанційним транспортним засобам. У 2015 році Ninebot та Segway ініціювали процедуру стратегічного об’єднання, щоб зосередити зусилля на дослідженні, розробці, дизайні, виробництві та розповсюдженні транспортних засобів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів