CEE 2019: інструменти і техніка для дому та саду на будь-який смак!

Головна Новини CEE 2019: інструменти і техніка для дому та саду на будь-який смак!
13.04.2019

Друга фаза відзначилась новими зонами та стендами. Однією з нових зон є – зона інструментів та техніки для дому та саду, яка представлена близько 20-ма брендами. Декілька із них, привернули нашу увагу найбільше.

TOPEX


Стенд компанії TOPEX, включає асортимент таких торгових марок як: TOPEX, NEO, GRAPHITE, VERTO. Вся продукція, має всі необхідні сертифікати і гарантію виробника, а широкий каталог моделей допоможе легко підібрати потрібний інструмент.
 

Отож, варто приділити свою увагу до:
 

Універсальної сокири VERTO масою 1 350 г і загальною довжиною 710 мм, що призначенена переважно для садової та лісової роботи.
 

Робочі черевики з нубуку NEO, адже це взуття, віднесене до категорії захисного взуття S3 SRC за стандартом EN ISO 20,345th. Черевики NEO призначені для захисту ніг від пошкоджень через нещасні випадки.
 

Інструменти GRAPHITE, мають найвищий стандарт якості та дбають про надійність у кожній ситуації.
 


STANLEY


Стенд представлений дуже цікавою серією ящиків TSTAK, що дозволяють обрати конфігурацію необхідного набору. Набір можна змінювати за ситуацією, закріпляючи в стійку необхідні ящики. Для зручності ящики можуть встановлюватись на колісну платформу або на ящик на колесах з телескопічною ручкою чи на спеціальний возик для ящиків.
 


Bosch


Стенд Bosch представив свій величезний асортимент продукції. Серед яких, окремо хочеться виділити: найпотужніші батареї ProCORE18V, болгарку Bosch GWS 18V-10 SC Professional та термодетектор Bosch GTC 400 C.
 
 

Dnipro-M


Доволі вже відома українська компанія Dnipro-M, представила свій асортимент інструментів.
 
 
Так як головна цінність компанії – це клієнторієнтованість, то стенд допомагає професійною порадою та показує особистим прикладом використання інструменту. 
 
 
А ще він відрізняється кретивними інсталяціями та активностями.
 


Makita


Компанія Makita представила новинки 2019 року: останні розробки вчених з Японії - нові моделі акумуляторних інструментів для ремонтних робіт та садової техніки. Всі бажаючі виставки можуть ознайомитись з унікальними особливостями акумуляторної техніки Makita, а також зможуть особисто протестувати техніку в роботі, за допомогою фахівців компанії Makita.
 

Варті додаткової уваги: зручний акумуляторний насос CXT MP100D, акумуляторний радіоприймач DMR108 з функцією Bluetooth та акумуляторні пили Makita.
 
 
Запрошуємо всіх 13-14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів