Wenger на CEE 2019 представив рюкзаки, приурочені до свого 125-річчя

Головна Новини Wenger на CEE 2019 представив рюкзаки, приурочені до свого 125-річчя
14.04.2019

Wenger – компанія, яка в входить в склад і належить компанії Victorinox. Історія компанії почалась ще понад сторіччя тому, початоком діяльності, якої було виробництво складаних ножів, аж до 2011 року. Далі хід історії змінив напрямок діяльності компанії. Зараз під маркою Wenger виробляються рюкзаки, сумки, валізи та аксесуари для подорожей.

Отож, швейцарський бренд Wenger на стенді представив нові моделі рюкзаків для сезону БТС 2019 (близько 8 моделей), нові тревел аксесуари (сумка на пояс та рюкзак слінг), а також повний спектр валіз із тканини та пластику.

Новинки, які варті уваги кожного:
Лімітована серія містких і ергономічних міських рюкзаків Ibex 125th виготовлених до 125 річчя компанії Wenger.

Рюкзак для фото камери з об’єктивами та аксесуарами + відсік для лептопа + кріплення штативу, і до всього переліченого дощова накидка.

Та рюкзак трансформер Wenger Sport Pack, який має багато цікавих відділень для різних речей (термо відділення, відділення для взуття та мокрих речей)

Запрошуємо всіх 14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів