Gorenje на CEE 2019: вінтажний холодильник і сучасні новинки побутової техніки

Головна Новини Gorenje на CEE 2019: вінтажний холодильник і сучасні новинки побутової техніки
14.04.2019

На стенді компанії Gorenje, представлені нові прилади, що поєднали у собі вишуканий дизайн, мультифункціональність, передові новітні технології та надзвичайну енергоефективність.

Інноваційна компактна духовка, окрім стандартних функцій, з легкістю замінить мікрохвильову піч та пароварку.

Лінійка інтуїтивних індукційних варильних поверхонь OmniFlex, за допомогою ідеально налаштованих функцій, спростить процес приготування та забезпечить отримання першокласного результату.

 
Холодильник Gorenje Retro Special Edition, окрім культового дизайну 60-х років, оснащений інноваційними технологіями, збереже первинну свіжість ваших продуктів значно довше.
 
 
Пральні та сушильні машини покоління WaveActive від Gorenje, забезпечать неперевершену чистоту тканини та делікатну турботу про вашу білизну.
 
 
Електричні водонагрівачі, виготовлені із високоякісних та екологічних матеріалів, поєднавші у собі сучасний дизайн та передові технології, задовольнять потребу у необхідній кількості гарячої води, заощадивши електроенергію.
 
 
Кліматична техніка з інтуїтивно зрозумілим та простим інтерфейсом, що втілила у собі сучасні технології, створить необхідний мікроклімат та підтримає комфортну температуру у вашому будинку.
 
 
Запрошуємо всіх 14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

P.S. Gorenje – компанія із більш як 60-ти річною історією. Її діяльність належить до розробки та виготовлення великої та дрібної побутової техніки, кліматичного обладнання. Основна частина виробництва зосереджена у країнах Європи. Міжнародна мережа продажів охоплює більш, ніж 70 країн світу.

 

 

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів