Chipolo презентували новинки та отримали нагороду CES Innovation Award

Головна Новини Chipolo презентували новинки та отримали нагороду CES Innovation Award
18.04.2019

Новий GPS трекер Chipolo GO презентували на цьогорічній CES у Лас Вегасі, де пристрій отримав нагороду за інноваційність у сегменті «Носимі Технології».

Chipolo GO

Це наступне покоління пристроїв Chipolo – трекер на основі технології LTE, у поєднанні з GPS, Wi-Fi та Bluetooth. Пристрій має необмежений радіус дії та працює до 6 місяців на одному заряді акумулятора, що робить його єдиним у своєму роді.

“Ми можемо з гордістю заявити, що пристрої Chipolo щоденно допомагають відшукати 50 000 загублених речей по всьому світу. А революційна технологія в основі Chipolo GO посуне межі можливого для трекерів ще далі та надасть користувачам можливість відстежувати цінні речі, як велосипеди, багаж та професійне обладнання.»

Nika Kramžar, керівник відділу маркетингу компанії Chipolo

Особливості Chipolo GO:

Бежмежна дистанція дії - використання GPS, Bluetooth, Wi-Fi та LTE одночасно дозволяє знаходити речі миттєво де завгодно

Відстеження у реальному часі – підключення до додатку Chipolo на смартфоні, доступне для iOS та Android

Висока автономність - Chipolo GO оснащено акумулятором на 6 місяців безперервної роботи

Захист від води

Подібно іншим пристроям компанії Chipolo GO підтримуватиме голосове управління через Google assistant, Amazon Alexa та Siri.

Chipolo DOT

Chipolo одночасно презентували наступне покоління Bluetooth трекерів під назвою Chipolo DOT, випуск яких заплановано у 4 кварталі 2019 року. Chipolo DOT замінить лінійку Chipolo PLUS в асортименті компанії.

Особливості Chipolo DOT:

Змінна батарейка розрахована на 3 роки служби

Захист від води

Вбудований світлодіод для полегшення пошуків у темряві

Вдвічі голосніше за попередні моделі

Доступний у 6 яскравих кольорах

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів