Fortinet представляє першу в галузі спеціалізовану мікросхему SD-WAN ASIC для прискорення і захисту периферії WAN

Головна Новини Fortinet представляє першу в галузі спеціалізовану мікросхему SD-WAN ASIC для прискорення і захисту периферії WAN
19.04.2019

Fortinet світовий лідер в області інформаційної безпеки, представив нові захищені рішення для SD-WAN, у тому числі першу в галузі спеціалізовану мікросхему SD-WAN ASIC, яка допоможе організаціям вибудовувати захищену мережеву інфраструктуру.

Організації використовують SD-WAN для створення більш швидкісних і економічно ефективних мереж, при цьому забезпечення безпеки залишається однією з ключових проблем. У своєму недавньому звіті Gartner повідомила: «72% респондентів стверджують, що безпека залишається для них одним з основних побоювань, коли мова заходить про їх WAN мережі». З огляду на це Fortinet продовжує пропонувати замовникам інструменти, що дозволяють розгортати мережі на принципах безпеки, у тому числі мова йде про наступні нові інновації:

  • Перша в галузі спеціалізована мікросхема SoC4 SD-WAN ASIC
  • Пристрій FortiGate 100F Appliance, що забезпечує десятикратний приріст продуктивності
  • Нові функції SD-WAN в FortiOS 6.2
  • Сервіси Fortinet 360 Protection Services

Ці інновації допомагають вирішити найголовніші завдання, з якими стикаються замовники, і можуть використовуватися при наступних сценаріях:

Сценарій #1

цифрова трансформація корпоративної WAN периферії

SaaS і мультихмарні додатки сьогодні стають все більш популярними, разом із цим зростає і необхідність адаптувати периферію WAN з урахуванням використовуваних додатків. Приймаючи цей фактор до уваги, Fortinet представила першу в галузі спеціалізовану мікросхему SoC4 SD-WAN ASIC, яка дає можливість найшвидшого в індустрії розпізнавання додатку і здатна впоратися більш ніж з 5000 додатків. Завдяки цьому користувачі зможуть уникнути затримок при доступі до своїх програм, а також зможуть підвищити продуктивність оверлейної мережі, забезпечуючи низький рівень мережевих затримок і максимально можливу якість роботи критично важливих додатків.

Крім того, Fortinet представила пристрій FortiGate 100F Next-Generation Firewall на базі нового спеціалізованого процесора SoC4 SD-WAN ASIC, який поєднує в єдиній пропозиції функціональність SD-WAN і розширені функції безпеки. FortiGate 100F забезпечує в десять разів більш високу продуктивність у порівнянні з рішеннями конкурентів. Крім того, в ньому використовуються інтегровані інтерфейси 10G, що забезпечує можливість подальшого розширення в майбутньому без необхідності придбання додаткового обладнання.

Сценарій #2

скорочення витрат на експлуатацію WAN без зниження продуктивності додатків

Організації переходять від MPLS до широкосмугових мереж для досягнення більш високої пропускної здатності і одночасного зниження витрат на WAN, однак, найчастіше, цей перехід призводить до зниження якості роботи уніфікованих комунікацій. Нові функції SD-WAN в FortiOS 6.2 дозволяють замовникам використовувати нові можливості відновлення лінка (WAN Link remediation) для роботи навіть з самими нестійкими WAN-з'єднаннями та забезпечення максимально високої якості роботи уніфікованих комунікацій. Нові функції SD-WAN також дозволяють замовникам вимірювати пропускну здатність WAN на вимогу і агрегувати оверлейну смугу для управління пакетами (packet-based steering), щоб завжди забезпечувати кінцевим користувачам максимально якісний досвід і найкращу продуктивність додатків.

Сценарій #3

спрощення експлуатації та консолідація WAN-периферії за рахунок SD-Branch

Багато клієнтів в даний час змушені використовувати відразу кілька точкових рішень і консолей управління для роботи з WAN-периферією. З огляду на це Fortinet повідомляє про те, що нові сервіси Fortinet 360 Protection Services тепер включають в себе функції управління і оркестрування SD-WAN, що дозволяють спростити навіть найскладніші мережеві проекти. Сервіси Fortinet 360 Protection Services включають в себе оркестрацію оверлейного контролера для спрощення розгортання масштабних VPN мереж за рахунок єдиної панелі управління. Крім того, рішення Fortinet FortiManager тепер доступно для будь-яких середовищ, в тому числі для локальної мережі та мультихмарних оточень, що забезпечує можливість централізованого управління WAN-периферією.

Інновації Fortinet для розгортання захищеної мережевої інфраструктури

Fortinet пропонує кращі в своєму класі інструменти для SD-WAN і рівень безпеки в своєму рішенні FortiGate Secure SD-WAN, яке користується великим попитом у замовників і є єдиним рішенням, чиї можливості безпеки отримали рекомендацію SD-WAN "Recommended" в першому звіті NSS Labs . З анонсом першої в галузі спеціалізованої мікросхеми SoC4 SD-WAN ASIC замовники можуть реалізувати повністю захищену периферію в своїх філіях, незалежно від кількості офісів, що підключаються. Спеціалізована мікросхема Fortinet SD-WAN ASIC буде використовуватися в новому пристрої FortiGate 100F, який пропонує найкраще поєднання ціни та продуктивності для проектів WAN-периферії. Нові сервіси Fortinet 360 Protection Services і функції SD-WAN в FortiOS 6.2 допомагають ще більше знизити навантаження на ІТ-спеціалістів та забезпечити максимально якісну роботу додатків уніфікованих комунікацій за рахунок спрощеного оркестрування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів