Makeblock отримує нагороди Red Dot Design Award 2019 за розробки у сфері STEAM освіти

Головна Новини Makeblock отримує нагороди Red Dot Design Award 2019 за розробки у сфері STEAM освіти
30.05.2019

На початку весни компанія Makeblock, світовий лідер у сфері робототехніки та STEAM освіти, повідомила про здобуття одразу двох нагород Red Dot Design Awards у категорії продуктовий дизайн серед більш, ніж 5500 учасників. Нагороди удостоїлися новітні розробки компанії, модульний програмовний набір MotionBlock, та розумний лазерний станок LaserBox. Це, відповідно, третя та четверта нагорода Red Dot у кишені Makeblock за останні 3 роки.

«Вже більше 60 років Red Dot Award, одна з найбільших церемоній нагородження товарного дизайну, виступає платформою для змагання професійних дизайнерів та компаній з метою визнання їх розробок. Факт отримання нагороди компанією Makeblock свідчить про високу якість дизайнерських товарних розробок», заявив професор Пітер Зек, засновник та президент Red Dot.

«Для нас велика честь бути удостоєними такої престижної нагороди», сказав Джейсен Ванг, засновник та CEO Makeblock, «Якість товару та його дизайн надзвичайно важливі для нас. З цим фундаментом ми присвячуємо себе розробці найкращих STEAM рішень для навчальних закладів та дому, прагнучи знизити бар’єр для творчості і винахідництва, та об’єднати навчання та технології».

Зустрічайте переможців Red Dot Design Award 2019!

MotionBlock-модульний платформа для конструювання різноманітних роботів

Сервоприводи високої потужності в наборі MotionBlock дозволяють учням реалізовувати складні інженерні проекти та записувати усі рухи. Набір пропонує 10 готових варіантів збірки механізмів, що імітують біологічний рух. Управляти конструкціями MotionBlock можливо як за допомогою спеціальних програм, так і зовсім без них. Вбудована функція синхронного руху активна навіть за відсутності програмних команд, а застосунок Makeblock та ПЗ mBlock5 для ПК допомагають учням та студентам вивчати графічне програмування у середовищі Scratch та поглиблене програмування мовою Python.

LaserBox-розумний лазерний станок

Створений спеціально для освіти і творчості, LaserBox підіймає планку продуктивності лазеру із вбудованими високоформатною ширококутною камерою та розумним алгоритмом візуального розпізнавання на основі штучного інтелекту. Завдяки цьому станок здатний автоматично розпізнавати матеріал виробу та підлаштовувати параметри вирізання або гравіювання відповідно.

На сьогодні компанія Makeblock отримала 9 міжнародних нагород та сертифікатів якості, серед яких американські Edison Gold Award, IDEA Gold Award і CES Design Award, фінська Kokoa Education Standard Certification, німецькі iF Product Design Award і Red Dot Award, японська Good Design Award та корейська K-Design Award.

Про Makeblock

Компанія Makeblock була заснована у 2013 та є провідним виробником наборів робототехніки та STEAM освіти. Товарний асортимент компанії складається з простих у використанні програмовних роботизованих наборів, конструкторів, модульних систем, курсів та засобів програмування, націлених на те, щоб допомогти дітям розкрити весь їх творчий потенціал. Makeblock також проводить всесвітні змагання з робототехніки Make X, це місце, де молоді учасники у складі своїх команд будують власних роботів та змагаються у вирішенні різноманітних задач за допомогою своїх навичок роботи з технологіями та командної взаємодії. Станом на початок весни компанія Makeblock налічує 450 співробітників, половина з яких задіяна у сфері розробки та наукових досліджень.

Про нагороду Red Dot Design Award

Церемонію Red Dot Design Award було засновано ще у 1955 році. Знак визнання, червона крапка Red Dot, це всесвітньовідомий та бажаний показник якості дизайну. Для належної оцінки та врахування різноманітності, нагорода Red Dot щороку поділяється на три номінації: товарний дизайн, бренд і послання, та дизайнерська концепція. Від проектів у своєму зародку до успішних маркетингових кампаній, Red Dot Award задокументовує найяскравіші тренди по усьому світові. Дизайни-переможці виставляються на показ у однойменному Red Dot Design Museums.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів