Dream Machines запускає в Україні фірмовий інтернет-магазин

Home News Dream Machines запускає в Україні фірмовий інтернет-магазин
15.07.2019

Dream Machines запускає в Україні фірмовий інтернет-магазин з можливістю кастомізації ноутбуків. З його допомогою кожен бажаючий зможе самостійно «зібрати» свій ноутбук, обираючи кожну комплектуючу. А фахівці DM допоможуть зібрати та протестувати систему.

Відома на українському ринку польська компанія Dream Machines – один зі світових лідерів у області високопродуктивних мобільних ігрових систем і робочих станцій, офіційно запустила в Україні свій інтернет-магазин. Наша країна стала третім регіоном (після ЄС та США), де користувачам став доступний фірмовий онлайн-конфігуратор. З його допомогою ви зможете самостійно зібрати свій ноутбук, навіть обрати виробника та моделі комплектуючих всього за декілька кліків миші. Спеціалісти польської компанії зберуть систему для вас, проведуть необхідні тестування і протягом декількох днів доставлять її на вказану адресу.

Разом з відкриттям онлайн-магазину, компанія Dream Machines анонсує доступність на українському ринку новітніх моделей ігрових ноутбуків, заснованих на процесорах Intel Coffee Lake Refresh 9-го покоління і революційних відеокартах NVIDIA GeForce RTX.

Ті, хто оформить передзамовлення на нову лінійку ноутбуків Dream Machines 2019 року, мають можливість отримати круті подарунки для геймерів. Також протягом місяця на всю продукцію компанії діють спеціальні умови доставки – незалежно від форми оплати доставка у відділення кур’єрської служби по Україні буде здійснюватись безкоштовно.

Обрати потужний ноутбук, кращу геймерську мишу або досконалу ігрову поверхню можна на офіційному сайті – dreammachines.com.ua.

Menu
Products catalog
Products catalog