Випущено нове покоління Oracle Exadata X8

Главная Новости Випущено нове покоління Oracle Exadata X8
16.07.2019

Новий комплекс для підтримки найбільш критичних робочих навантажень з передовими технологіями машинного навчання.

Корпорація Oracle повідомила про випуск нового покоління оптимізованих комплексів Oracle Exadata Database Machine X8, в основі яких істотне вдосконалення апаратного і програмного забезпечення, а також унікальні можливості машинного навчання. Oracle Exadata забезпечує найвищу продуктивність і доступність та служить платформою для Oracle Autonomous Database, першої в світі самокерованої бази даних, а також додатків Oracle Cloud Applications.

Oracle додала до Exadata X8 унікальні можливості машинного навчання, включаючи функціональність Automating Indexing. Автоматичне індексування даних дозволяє базі даних постійно самонавчатися і підлаштовуватися під мінливі профілі використання. Весь процес побудований на технологіях  Oracle Autonomous Database є повністю автоматичним, він підвищує продуктивність бази даних і усуває необхідність у ручному налаштуванні. Нова вбудована система автоматичного моніторингу об'єднує можливості технологій штучного інтелекту, багаторічний досвід прийняття рішень щодо налаштування продуктивності при виконанні реальних завдань та кращі практики, що дозволяє автоматично виявляти проблеми з продуктивністю і  усувати їх першопричину без участі людини.

Нові платформи Exadata X8, які є основою Oracle Autonomous Database, роблять технології машинного навчання доступними як для хмарних, так і для локально розгорнутих баз даних Oracle Database. Комплекси Oracle Exadata і Oracle Recovery Appliance дозволяють підприємствам знизити витрати, спростити операції, підвищити безпеку і продуктивність середовищ Oracle Database.

Високотехнологічні апаратні удосконалення Exadata X8 такі, як новітні процесори Intel Xeon і flash-технології PCIe NVME, значно підвищують продуктивність: швидкість введення/виводу даних в системах зберігання All-Flash зросла на 60%, а число операцій введення-виведення на сервер зберігання - на 25% в порівнянні з Exadata X7. Кожен сервер зберігання даних Exadata X8 тепер має на 60% більше ядер для зняття навантаження з сервера баз даних Oracle, а обсяг дискових накопичувачів збільшився на 40% - що дозволяє впоратися зі зростанням обсягів даних і полегшує консолідацію баз даних.

Ще одне істотне нововведення - малобюджетний сервер розширеного зберігання старих даних та тих, які мало використовуються або підлягають зберіганню відповідно до нормативних вимог. Тепер клієнти можуть скористатися перевагами масштабованої архітектури Exadata і Oracle Database для обробки всіх даних. Серед таких переваг - прозорість для додатків, узгодженість операційних моделей, гібридне стиснення по колонках (HCC) і єдина модель забезпечення безпеки з шифруванням даних на всіх рівнях.

Нове покоління Exadata X8 - це результат більш ніж десяти років розробки інноваційних рішень і глибокої інженерної думки. Сьогодні на Exadata працює значна частина найбільш критичних для бізнесу додатків в світі, включаючи чотири з п'яти найбільших банків світу, телекомунікаційних компаній і ритейлерів. 77% компаній зі списку Fortune Global 100 використовують Exadata. Комплекс служить платформою для Oracle Autonomous Database. Завдяки технологіям машинного навчання автономна база даних Oracle пропонує хмарний сервіс баз даних з функціями самоврядування, самозахисту і самовідновлення, забезпечуючи більш надійну і захищену систему, яка дозволяє організаціям і розробникам працювати продуктивніше.

Комплекс Oracle Zero Data Loss Recovery Appliance X8

Oracle також оголосила про випуск нового оптимізованого програмно-апаратного комплексу Oracle Zero Data Loss Recovery Appliance X8. Він забезпечує в 10 разів швидше відновлення даних Oracle Database у порівнянні зі звичайними пристроями дедуплікаціі даних і є єдиними рішенням, яке дозволяє відновити всі транзакції менше, ніж за секунду. Обсяг пам'яті в пристрої Oracle Recovery Appliance X8 збільшився на 30% - тепер на кожну стійку приходиться  майже по петабайт.

 

Ваші питання з приводу продуктів Oracle надсилайте за адресою oracle@erc.ua

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров