Нові обов'язкові вимоги в програмі Cloud Solution Provider (CSP)

Home News Нові обов'язкові вимоги в програмі Cloud Solution Provider (CSP)
16.07.2019

Щоб захистити партнерів і клієнтів, Microsoft вводить набір обов'язкових вимог безпеки для партнерів, що беруть участь в програмі Cloud Solution Provider (CSP), постачальників Control Panel Vendors і Advisor партнерів.

До 1 серпня 2019 року всі партнери повинні зробити наступні дії:

1. Включити багатофакторну аутентифікацію для всіх користувачів в partner tenants

Всі користувачі partner tenants повинні використовувати багатофакторну аутентифікацію (MFA) при вході в комерційні хмарні сервіси Microsoft або при проведенні транзакцій в CSP через Центр партнерів або через API. Базові політики захисту, які включають багатофакторну аутентифікацію, доступні безкоштовно для всіх користувачів.

2. Прийняти Secure Application Model framework

Всі партнери, що інтегруються з API-інтерфейсом Microsoft, таким як Azure Resource Manager, Microsoft Graph і API-інтерфейс Partner Center, повинні прийняти Secure Application Model framework, щоб уникнути збоїв в їх інтеграції при включенні базових політик.

Партнери, які не реалізують обов'язкові вимоги безпеки, не зможуть здійснювати транзакції в програмі Cloud Solution Provider або керувати partner tenants, використовуючи делеговані права адміністратора, як тільки ці вимоги безпеки партнера будуть застосовані.

 

Для більш детальних консультацій звертайтесь за адресою microsoft@erc.ua

Menu
Products catalog
Products catalog