Microsoft Inspire 2019

Home News Microsoft Inspire 2019
17.07.2019

Наймасштабніша подія всього 2019 календарного року для партнерів Microsoft стартувала 15 липня у місті Лас-Вегас. Microsoft Inspire 2019 зібрала під своїм дахом найкращих партнерів, які протягом декількох днів зможуть відвідати надзвичайно велику зону демонстрації рішень та продуктів, а також дізнатися про майбутні кроки розвитку та тренди від визначального провайдера програмних продуктів та сервісних рішень.

Цього року на головній сцені Т-Mobile JudsonAlthoff та Gavriella Schuster презентували для партнерів та замовників ключові напрямки й можливості успішного зростання, просування, а також продовження технологічного розвитку. Адже на сьогодні кожна успішна компанія це в першу чергу технологічна компанія.

Головним трендом і перевагою для партнерів є участь у створенні та реалізації двох пов’язаних концепцій – Intelligent Cloud та Intelligent Edge. Реалізація цих концепцій містить:

  • Ігри (Gaming)
  • Рішення для повсякденного життя (Modern life)
  • Сучасне робоче місце (Modern Workplace)
  • Сервіси та додатки для бізнесу (Business applications)
  • Інфраструктура та додатки (Applications & Infrastructure)
  • Штучний інтелект та обробка даних (Data & AI)

Кожний розділ включає різні компоненти, які формують складову концепції на майбутнє. Наприклад, розділ Applications & Infrastructure має надзвичайно важливі складові, без яких важко уявити бізнес майбутнього – інтернет речей, техніки та продукти, які пов’язані з реалізацією інновацій DevOps, гібридну інфраструктуру та інновації для виробничих систем і комплексів. Серед нових сервісів та доступних продуктів слід відзначити фокус на модернізації робочих середовищ та безпеці (VDI on Azure з Windows Virtual Desktop, Azure Sentinel, Azure Lighthouse та ін.).

Це що стосується технологій, але перелік інновацій на наступний рік не завершується. Одним із головних принципів у роботі Майкрософт та партнерів у найближчому майбутньому має стати орієнтованість на користувача (Customer-centricity), яка у поєднанні зі спрощенням використання (Simplicity) та розширенням технологій (Tech Intensity) дозволить досягнути більшого як для кожної людини, так і для кожної організації.

З нетерпінням чекаємо на виступ Satya Nadella та наступних новин Corenotes з Microsoft Inspire 2019.

 

Якщо у вас є будь-які питання стосовно сервісів чи продуктів Microsoft, чекаємо на ваші листи за адресою microsoft@erc.ua

Приєднатись до трансляції головних подій Inspire 2019 можна за посиланням

Menu
Products catalog
Products catalog