SUSE Linux Enterprise 15 Service Pack 1

Home News SUSE Linux Enterprise 15 Service Pack 1
19.07.2019

Минулого місяця SUSE випустила SUSE Linux Enterprise 15 Service Pack 1, відзначаючи першу річницю з дати випуску першої в світі мультимодульної операційної системи.

Ця сучасна і модульна ОС допомагає спростити мультимодульні ІТ-системи, зробити традиційну ІТ-інфраструктуру ефективною і надає функціональну платформу для розробників.

SE Linux Enterprise 15 SP1 удосконалює мультимодульні моделі ОС, покращуючи основні принципи загальної кодової бази, модульності та використовуючи здобутки спільноти. Також, ОС посилює критичні для бізнесу атрибути, такі як оптимізовані робочі навантаження, безпека даних і скорочення часу простою.

Перелік нових функцій і вдосконалень у SUSE Linux Enterprise 15 SP 1:

  • Покращена апаратна безпека даних завдяки повній підтримці технології захищеної віртуалізації Secure Encrypted Virtualization (SEV) компанії AMD
  • Оптимізація робочих навантажень та мінімізація затримки даних
  • Зменшення часу простою під час оновлень
  • Спрощена інсталяція з розширеною функціональністю Modular +
  • Швидкий і простий перехід від відкритої платформи openSUSE Leap до  корпоративної SUSE Linux Enterprise
  • Простота використання - одна версія ОС для різних платформ
  • Крім того, оновлення отримали продукти родини SUSE Linux Enterprise (SLE):
  • SLES для додатків SAP
  • SLE High Performance Computing (платформа HPC для підтримки AI / ML та аналітичних навантажень)

Велика і постійно зростаюча екосистема SUSE Linux Enterprise

Майже 3300 додатків сертифіковані на SUSE Linux Enterprise Server 12 та 15. Різноманітність сертифікованих програм демонструє широту мультимодульних навантажень, що використовуються підприємствами. За минулий рік 16% нових сертифікатів отримано у напрямку програмного забезпечення для зберігання, 15% програмного забезпечення - для управління, 11% корпоративних програм - для управління ресурсами, 10% програмного забезпечення - для готельного бізнесу та  туризму, 9% програмного забезпечення – з рішень безпеки. Решта 40% включають програмне забезпечення для управління даними, CRM-додатки та інші.

 

Ваші питання з приводу продуктів SUSE надсилайте за адресою software@erc.ua

Menu
Products catalog
Products catalog