Надійне шифрування Micro Focus Voltage SecureData

Головна Новини Надійне шифрування Micro Focus Voltage SecureData
09.08.2019

В наш час інформація буває коштує дорожче ніж матеріальні цінності. Тому збереження інформації компанії є одним з пріоритетних завдань і важливо підібрати правильне та надійне рішення для її шифрування. Адже ніхто ж не хоче, щоб його дані виявилися в чужих руках, вірно? Якщо хтось зламає шифр, за яким захована інформація, це буде явно не кращий результат подій для того, хто намагався і придумував пароль. У давнину існувало безліч способів заховати щось своє - аж до смертельних пасток, але зараз способи стали більш просунутими.

А сьогодні сучасні методи шифрування можна легко реалізувати за допомогою рішення від компанії Micro Focus – Voltage SecureData.

Micro Focus є лідером у розробці  рішень для шифрування, токенізації та маскування даних для захисту корпоративних даних та забезпечення відповідності нормативним вимогам. У всіх сферах діяльності - від обов'язкових стандартів, таких як PCI і HIPAA до сучасних рішень в сегменті IoT або Big Data, таких як аналітична обробка даних і міграція на хмарні сервіси- компанії покладаються на  рішення Voltage SecureData, яке забезпечує глибокий і комплексний захист інформації в процесі її зберігання, переміщення та використання.

Основні переваги  Micro Focus Voltage SecureData:

  • Hyper FPE є високопродуктивною технологією шифрування наступного покоління, що зберігає оригінальний формат і підтримує можливість самостійного створення користувацьких типів даних.
  • Рішення сертифіковано для виконання FIPS 140-2 і Common Criteria; захист конфіденційних даних за допомогою стандарту шифрування NIST AES-FF1, розробленого компанією Micro Focus.
  • Система створена в розрахунку на широке коло користувальницьких інформаційних систем, серйозні обчислювальні навантаження і стрімке зростання обсягів та різноманітності форматів даних, які потребують захисту.
  • Гнучкий вибір інтерфейсів, в тому числі REST та SOAP.
  • Hyper SST - високопродуктивна технологія токенізаціі.
  • Підтримка вимог, передбачених «Загальними положеннями про захист даних» Євросоюзу (GDPR).

 

Все ще думаєте як зберегти важливі дані компанії? Тоді звертайтесь на адресу software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів