Нагадування: Microsoft Imagine стала Azure Dev Tools for Teaching

Головна Новини Нагадування: Microsoft Imagine стала Azure Dev Tools for Teaching
12.08.2019

Перед початком нового навчального року хочемо нагадати, що з 11 лютого 2019 р. передплата Imagine змінилась на Azure Dev Tools for Teaching*.

Зміни торкнулись тільки назви передплати та розташування, з якого студенти й працівники навчального закладу отримуватимуть доступ до передплачених служб.

Від 11 лютого 2019 р. необхідно надавати таке посилання на служби за цією передплатою: aka.ms/devtoolsforteaching. За старими URL-адресами у вашому веб-сховищі Imagine відображатиметься посилання для переспрямування до нового центру.

Додаткові переваги передплати

У вас буде доступ до тих самих інструментів, що й за передплатою Imagine. Крім того, ви зможете:

  • упорядковувати й використовувати ПЗ через централізоване онлайн-розташування, що усуває потребу у веб-сховищі чи внутрішньому сайті;
  • забезпечувати користувачам з освітніх установ доступ до ПЗ та хмарної платформи Azure з одного онлайнового порталу (крім того, авторизовані студенти можуть безкоштовно отримувати доступ до Azure без кредитної картки та отримають бонус на суму 100 дол. США);
  • надавати користувачам з освітніх установ централізований доступ до додаткових викладацьких і навчальних матеріалів із Microsoft Learn.

Якщо виникли питання - звертайтесь за адресою microsoft@erc.ua

*Azure Dev Tools for Teaching йде бонусом при покупці продуктів через OVS-ES, і активується за номером угоди або промо-коду з привітального листа, який відправляється після оформлення передплати та отримання академічної корпоративної ліцензії.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів