ERC - офіційний ексклюзивний дистриб'ютор ТМ Blackview

Головна Новини ERC - офіційний ексклюзивний дистриб'ютор ТМ Blackview
30.08.2019

ERC - офіційний ексклюзивний дистриб'ютор смартфонів і мобільних телефонів ТМ Blackview.

Продукція Blackview представлена лінійкою захищених смартфонів серії BV і лінійкою ультраавтономних, модних і бюджетних смартфонів серії А.

Бренд Blackview дотримується принципу "якість і досвід", здійснюючи сувору перевірку на кожному етапі, від проектування до виробництва. З точки зору якості, всі продукти Blackview піддаються суворим високим стандартам і високоякісним процесам тестування, щоб гарантувати, що кожен покупець матиме відмінний досвід використання продуктів.

Смартфони і мобільні телефони ТМ Blackview - чекайте на складі ERC вже у вересні.

Гарантія на продукцію становить 12 місяців. Гарантію забезпечують авторизовані виробником сервісні центри F1.

 

Про компанію Blackview

Девіз Blackview: «Ми створюємо якісні, професійні та недорогі надійні телефони і бізнес-смартфони з супер батареями. Нехай кожен отримає задоволення від технологій всюди і завжди».

Компанія Blackview досить молода, заснована в 2013 році підприємцем Сюй Міном, який вважає, що високоякісні сучасні технології не повинні коштувати дорого.

Вся продукція компанії відповідає міжнародним стандартам, обов'язково проходить тестування на сертифікованому обладнанні.

Бренд має амбітні плани і цілеспрямовано підкорює світовий ринок, день за днем набираючи обороти і завойовуючи ринки Європи, Азії, Америки та Африки.

Штаб-квартира Blackview знаходиться в місті Шеньжень і налічує понад 500 співробітників.

Накопичений досвід і позиції компанії на світовому ринку дають підстави розраховувати на успіх також і на українському ринку.

Додаткова інформація доступна в фірмовому каталозі компанії на сайті виробника.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів