Майбутнє вже поряд

Главная Новости Майбутнє вже поряд
02.04.2021

HP представляє серію друкуючих пристроїв Neverstop Laser, що претендують на звання перших в світі лазерних принтерів без картриджів! Погодьтесь, це звучить достатньо футуристично, проте виробник наголошує, що тепер можна заправити тонер за лічені секунди без особливих зусиль, а це істотно економить час та дає можливість максимально зосередитись на роботі. Дану перевагу обов’язково оцінять власники домашнього офісу, чи підприємці малого або середнього бізнесу.

Сам процес заправки максимально простий і триває менше хвилини. Усе, що необхідно – це відкрити люк на корпусі, вставити та повернути спеціальний комплект-заправку з тонером і принтер готовий до використання!

Головні особливості продукту

  • 5000 сторінок до наступної заправки: в стартовий комплект входить запас тонера на 5000 сторінок.
  • Заправка тонера за лічені секунди: революційна система безперервної подачі тонера (СБПТ) забезпечує його швидку і легку перезаправку всього за 15 секунд.
  • Висока якість друку HP і економія: економія до 80% витрат на оригінальний тонер НР.
  • Робота в мережі і з мобільними пристроями: сканування і друк через мобільний додаток HP Smart App.

Особливості модельного ряду

На нашому складі новинка представлена 6 моделями друкуючих пристроїв: принтери HP Neverstop Laser 1000a, 1000w та 1000n

та БФП HP Neverstop Laser 1200a, 1200w та 1200n.

Варто зазначити, що моделі з індексом «а» оснащені лише порталом USB для зв’язку за ПК, “n” моделі мають дротове підключення до мережі, а індекс «w» свідчить про наявність модуля Wi-Fi. Бездротові функції передбачають друк та налаштування за бездротовим з’єднанням, друк із додатку HP Smart, сумісні з пристроями Apple Google, забезпечують друк без мережі за допомогою Wi-Fi Direct.

Чому слід обрати HP Neverstop Laser?

  1. Чіткий текст для професійних документів.
  2. Економія на тонері до 80% в порівнянні з оригінальними лазерними картриджами HP.
  3. Простий мобільний друк з кращим в класі мобільним додатком HP Smart.
  4. Революційний метод заправки тонера безпосередньо в принтер.
  5. Постійна індикація статусу запасу тонера.
  6. Надійний блок фотобарабана друкує до 20,000 сторінок і має стартовий запас тонера для друку до 5,000 сторінок.
  7. Рекомендоване навантаження 250-2,500 сторінок в місяць.
  8. Принтер більш ніж на 25% виготовлений з переробленого пластику, а заправний комплект - навіть на 75%.

Товары из публикации
код товара: W1103A
624 грн*
есть в наличии
Тип: Тонер-картридж; Для бренда: HP; Цвет картриджа: черный; Количество в упаковке: 1 шт; Ресурс печати: 2500 страниц; Для моделей: принтеры HP Neverstop Laser серии 1000;
код товара: W1103AD
1131 грн*
есть в наличии
Тип: Тонер-картридж; Для бренда: HP; Цвет картриджа: черный; Количество в упаковке: 2 шт; Ресурс печати: 5000 страниц; Для моделей: принтеры HP Neverstop Laser серии 1000;
код товара: 4RY26A
нет в наличии
С легкостью печатайте большие объемы документов на первом в мире лазерном принтере без картриджей — запас тонера для печати 5000 страниц входит в комплект поставки. Положитесь на качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток. Печатайте и сканируйте практически из любого места с помощью HP Smart — лучшего в своем классе приложения мобильной печати.
код товара: 4QD21A
нет в наличии
 
С легкостью печатайте большие объемы документов на первом в мире лазерном принтере без картриджей — запас тонера для печати 5000 страниц входит в комплект поставки. Положитесь на качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток, и оцените универсальность МФУ. С легкостью пополняйте тонер, не оставляя грязных следов.
код товара: 4RY23A
нет в наличии
 
Идеальный выбор для тех, кто много печатает и необходима частая замена картриджа. HP Neverstop Laser революционное решение, которое сводит к минимуму затраты на лазерную печать. Высокое качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток.
код товара: 4RY22A
нет в наличии
 
С легкостью печатайте большие объемы документов на первом в мире лазерном принтере без картриджей — запас тонера для печати 5000 страниц входит в комплект поставки. Положитесь на качество и надежность HP и с легкостью пополняйте тонер, не оставляя грязных следов.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров