Інтерактивна пісочниця від Briolight та Epson на CEE & CEE Games 2019

Головна Новини Інтерактивна пісочниця від Briolight та Epson на CEE & CEE Games 2019
27.09.2019

У перший, партнерський, день виставки CEE & CEE Games 2019 ми мали змогу познайомитись із дійсно цікавою та вражаючою технологією, яку знайшли на стенді Epson. Про фантастичну розробку українських інженерів компанії Briolight у співпраці з Epson – далі у нашій статті.

На стенді одного з найбільших виробників принтерів, сканерів, комп’ютерів та проекторів Epson нас зустріла яскрава інтерактивна зона із власною розробкою від, як виявилось, українських вчених з Briolight.  

Це – розвивальний комплекс «Інтерактивна пісочниця», спеціально створена для комплексів реабілітації в сенсорних кімнатах та інклюзивно-ресурсних центрах.

Прилад доповненої реальності створює чутливу до рухів людини проекцію на реальний пісок. Простіше кажучи, якщо ви власноруч будуєте височину, проектор Epson транслює саме у це місце зображення гір – зелених, із сірими вершинами.

Якщо ж ви робите у піску заглиблення – зображення у тому місці стає блакитним, точнісінько як моря та океани у житті. Все це відбувається тут і зараз із мінімальною затримкою у часі. Ви власноруч створюєте унікальний ландшафт, підсвідомо виконуючи вправи із власним уявним світом.

Така інноваційна технологія розвиває предметне та символічне мислення, фантазію, координацію, включає елементи сенсорно-тактильної терапії. Вже декілька років успішно застосовується в психотерапії та психокорекції. Або ж – як елемент арт-терапії для релаксації дорослих у разі перевтоми та під час вагітності.

Бріолайт спеціалізується виключно на створенні електронних рішень. Це єдиний виробник, повний цикл якого розташовано в Україні: наукові дослідження, інженерні роботи, виробництво, склад, сервісні та монтажні підрозділи. В роботі беруть участь вітчизняні вчені, педагоги, IT-інженери, дизайнери.

Ця та інші розробки виробників зацікавлять усіх: дорослих, малих, психологів та вчителів. До зустрічі 28-29 вересня на СЕЕ & CEE Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://ceeua.com/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів