Нове покоління TECNO Сamon 12 Air, SPARK 4, Pouvoir 3 Air: прем’єра на CEE & CEE Games 2019

Головна Новини Нове покоління TECNO Сamon 12 Air, SPARK 4, Pouvoir 3 Air: прем’єра на CEE & CEE Games 2019
28.09.2019

На стенді TECNO Mobile відбувся допрем’єрний показ в Україні новинок нещодавно представленої світовим ринкам CAMON 12 Series - нового покоління камероцентричної лінійки CAMON, оснащеної потрійними AI камерами. Вперше в Україні був продемонстрований і оновлений молодіжний пристрій середнього цінового сегменту SPARK 4. Гості виставки також мали змогу ознайомитись із бюджетною новинкою - витривалим Pouvoir 3 Air із потужним акумулятором на 5000 мАг.

TECNO Сamon 12 Air – іноваційний смартфон із потрійною розумною AI камерою та трендовим точковим вирізом екрану, який дозволяє збільшити корисну площу дисплею до 90%.

Фото будуть чіткими та яскравими завдяки яскравому спалаху з чотирьох діодів.

Фотоможливості пристрою вражають: покращений режим макро, ширококутна зйомка, AI HDR, боке, AR фото.

TECNO SPARK 4 - потрійна камера із використанням інтелектуальних технологій, сучасний молодіжний дизайн та популярний виріз формату “крапля” - новий SPARK 4 прийдеться до смаку тим, хто вже знайомий із хітом SPARK 3 Pro і давно чекав на оновлення лінійки.

Трендові кольори, посилена батарея ємністю 4000 мАг, швидка робота пристрою, великий та яскравий екран, - все це робить новий SPARK 4 чудовим варіантом для активних користувачів соціальних мереж, які просто не уявляють своє життя офлайн.

Pouvoir 3 Air – новинка орієнтована на тих, хто потребує тривалої автономної роботи пристрою. Посилена акумуляторна батарея Pouvoir 3 Air забезпечить до 4 днів від одного заряду, що стане у пригоді активним користувачам, спортсменам, мандрівникам.

Цей бюджетній пристрій отримав також дві камери по 8 МП, обидві зі спалахом, захист за допомогою сканеру відбитків пальців і полегшену версію ОС Android 9 Pie Go edition для швидкої роботи і економного енергоспоживання.

Для відвідувачів також приготували цікаві активності: лотерея із миттєвим визначенням переможця, конкурс на створення найкращої GIF (із цінними призами), можливість долучитися до Пошти Чемпіонів та підписати і відправити по Україні листівку від TECNO та Manchester City.

Отож, до зустрічі 28-29 вересня на CEE & CEE GAMES 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://ceeua.com/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів