“Ігрові монстри”: стенд Artline представив персональні компьютери для затятого геймера

Головна Новини “Ігрові монстри”: стенд Artline представив персональні компьютери для затятого геймера
28.09.2019

Компанія Artline є одним з лідерів по виробництву персональних комп'ютерів на ринку України. Тому на виставці СЕЕ та CEE Games 2019 бренд вирішив не пасти задніх, а презентувати ексклюзив, який точно оцінить вимогливий гравець та просунутий користувач!

Так, компанія Artline представила на своєму стенді корпус Qube Mirror II, дана модель – це нове бачення скляного корпусу формату Middle Tower від QUBE, завдяки своєму космічному дизайну ПК завжди буде вирізнятися серед інших і це дійсно так! Завдяки використанню високоміцної сталі корпус QUBE Mirror II не гнеться і не гримить. А делікатна обробка країв дозволить не поранитися при установці комплектуючих в корпус.

Також на стенді присутній персональний комп’ютер Artline Overlord RTX P99 v20, що по праву можна вважати верхівкою серії Extreme Poseidon та Gaming. Модель RTX P99 v20 з системою водяного охолодження привертає одразу увагу своїм вражаючим дизайном. Усередині цього «ігрового монстра» встановлено дуже продуктивний процесор, представник покоління Skylake-X - Intel Core i9-9980XE.

Крім того, відвідувачі зможуть наживо побачити усі переваги вражаючого моноблока ARTLINE Overlord RTX M98 v11: а це як мінімум відсутність великої кількості дротів та економія домашнього чи офісного простору.

Одна з цікавинок, що одразу впадає в око на стенді Artline, зона з окулярами віртуальної реальності Samsung Odyssey! Черга приміряти футуристичний девайс просто вражає, тому не втрачайте й ви можливість опинитись у захоплюючому світі цифрових технологій!

До зустрічі 28 та 29 вересня  на CEE та СEE Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням:  https://ceeua.com/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів