HyperX на СЕЕ Games 2019 представив новинки для справжніх кіберспортсменів

Головна Новини HyperX на СЕЕ Games 2019 представив новинки для справжніх кіберспортсменів
28.09.2019

Стенд Hyper X на виставці CEE та СЕЕ Games 2019 представив геймерські новинки, нещодавно продемонстровані на міжнародному ярмарку Gamescom, що пройшов в Кельні. Тому відвідувачі змогли наживо побачити комплектуючі, периферію та аксесуари для геймерів, які вже в недалекому майбутньому з'являться в продажу в партнерській мережі онлайн- і роздрібних магазинів HyperX.

HyperX офіційно користуються гравці більш ніж 20 професійних геймерських команд, серед них - Team Liquid, Alliance, NaVi та інші. Також HyperX вкладає значні кошти в розвиток кіберспорту і підтримку геймерского руху, спонсуючи команди, кібер-турніри, фестивалі та інші події.

Стенд HyperX представив такі геймерські новинки:

Механічна клавіатура Alloy Origins на власних перемикачах HyperX, більш витривалих (до 80 мільйонів натиснень), більш яскравих та швидких. Інші нововведення - компактний, повністю алюмінієвий корпус, шнур з роз'ємом USB Type-C, що можна від'єднати, та сумісність з ігровими приставками.

Серія гарнітур, орієнтованих на різні сегменти геймерського ринку - флагманська дротова гарнітура Cloud Alpha S з двокамерними динаміками та підтримкою віртуального об'ємного 7.1 звуку, бездротова гарнітура для PS4 Cloud Stinger Wireless.

Ці та інші новинки можна ще побачити 29 вересня  на CEE та СЕЕ Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://ceeua.com/uk/guest.html

Товари з публікації
код товару: KHX-HSCP-RD
немає в наявності
HyperX ™ Cloud II включає нову звукову USB-карту, посилює звук і голос, для забезпечення максимальної якості передачі звуку в іграх - тепер ви почуєте все те, чого не чули раніше. Ця гарнітура нового покоління створює віртуальний об'ємний звук Virtual Surround Sound 7.1 з контролем відстані і глибини, що підсилює сприйняття ігор, фільмів і музики. Точно визначайте положення супротивників і атакуйте їх ще до того, як вони побачать вас. Гарнітура працює за принципом plug and play і не вимагає установки драйверів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів