HP & OMEN by HP на CEE & CEE GAMES 2019

Home News HP & OMEN by HP на CEE & CEE GAMES 2019
29.09.2019

На стенді компанії HP представлені для широкого загалу високотехнологічні новинки, як для бізнесу так і для розваг.

Так, бізнес-користувачів зацікавить широкий асортимент мобільних та стаціонарних комп’ютерів: від доступного за ціною HP 255 G7, до потужних робочих станцій та серії HP Elite. Також будуть доступні оновлені рішення для друку: БФП та принтери серії HP Smart Tank та HP Neverstop, що працюють без картриджів, пристрої корпоративного класу із серії HP LaserJet та PageWide.

«HP Neverstop Laser» – перші у світі лазерні принтери без традиційних картирджів для надзвичайно економічного друку великих обсягів монохромних документів. Пристрої HP Neverstop відзначає висока швидкість роботи, бездротові функції, а також швидкий та зручний процес заправки тонером, що займає лічені секунди.

«Smart Tank 610» – струменевий багатофункціональний принтер для масового та економічного друку. Висока якість та низька вартість однієї друкованої сторінки у поєднанні із бездротовими можливостями для зручного використання у складі домашнього чи мобільного офісу. Система резервуарів та захист від проливання чорнил спрощують обслуговування та процес дозаправки пристрою.

«HP Spectre x360» – універсальний пристрій 2-в-1, що поєднує потужність ноутбука та зручність планшета. Сучасне оснащення у поєднанні із сенсорним екраном та активним стилусом перетворює пристрій на потужний інструмент для творчості. Чотири режими роботи гарантують зручність використання за будь-яких обставин.

Для геймерів створена окрема ігрова зона OMEN by HP, що обладнана потужними ігровими ноутбуками та оригінальними аксесуарами до них.

Рюкзак HP OMEN Transceptor. Міцне та містке сховище для ігрового ноутбука, аксесуарів та речей – OMEN Transceptor створений спеціально для мобільних геймерів. Рюкзак розрахований на ноутбук діагоналлю 17,3 дюйма. Окрім захисту від пилу, бруду та вологи, передбачена кишеня із RFID-захистом для протидії радіочастотному скануванню. Відділення для клавіатури, миші, гарнітури та ноутбука відмічені маркерами для більшої наочності. Верхня частина скручується –таким чином легко відрегулювати необхідний об’єм рюкзака. Особливі магнітні застібки Fidlock зручно відкривати навіть однією рукою.

Миша HP OMEN Reactor. Блискавичний аргумент у онлайн-баталіях – футуристична миша для правої руки, що має досконалі характеристики. OMEN Reactor характеризує неабияка зручність: миша має шість клавіш, що програмуються, опору для великого пальця, та найголовніше – можливість власноруч налаштувати індивідуальне положення, у якому мишу тримати зручніше за все. Новітня технологія виявлення світлових променів, що поєднана з оптико-механічним перемиканням зменшує час відгуку до 0,2 мс. Сенсор із роздільною здатністю 16 000 dpi, забезпечує вивірені рухи для точного прицілювання. Кабель відзначає спеціальне металеве покриття, що протидіє утворенню заломів та скручуванню. RGB-підсвічування можна налаштувати у відповідності до побажань користувача.

Отож, до зустрічі 29 вересня на CEE та СEE Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням:  https://ceeua.com/uk/guest.html

Menu
Products catalog
Products catalog