GAYA на CEE & CEE Games 2019 представила офіційно ліцензовану ігрову атрибутику

Головна Новини GAYA на CEE & CEE Games 2019 представила офіційно ліцензовану ігрову атрибутику
30.09.2019

Давно мріяв про футболку з класичним принтом Quake, Half Life або DOOM? Фанат Overwatch або Horizon Zero Dawn? На виставці CEE Games 2019, яка на цей раз має досить виражений акцент на геймінгу, вперше був представлений відомий бренд GAYA.

Gaya Entertainment – компанія, яка спеціалізується на виготовленні та дистрибуції офіційно ліцензованої атрибутики по відео іграм, таких як: DOTA 2, God of War, Skyrim, Overwatch, PUBG, Call of Duty та інших.

Ігрову атрибутику GAYA можна знайти на стенді MOYO. Тут представлені: футболки, брелки для ключів, килимки для мишей та колекційні фігурки.

Футболки присвячені відеоіграм, вони виготовлені зі 100% бавовни з якісним принтом.

Вони витримають не однин десяток серій прання, а отже - прослужать багато часу. Кожна футболка запакована у блістерну упаковку.

Володаря футболки чекає сюрприз - унікальний цифровий код на внутрішньоігровий контент гри. Це може бути корисний предмет чи скриня з предметами.

Брелки виготовлені з металу із застосуванням лаку, їх розмір 2,5 дюйма.

На фото брелок із зображенням "Черепа" з "Call of Duty: Black Ops 4".

Килимки для мишей вражають своїм асортиментом,

яскравим принтом та якістю загалом, а також розмірами – цілих 80 х 35 см на вашому столі – не замало і не надто багато, погодьтесь.

Товщина 4 мм, краї якісно прошиті, а гумова основа запобігає ковзанню на поверхні.

Тож, не зволікайте і завітайте на виставку CEE & CEE Games 2019. Зустрінемось 29 вересня за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://ceeua.com/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів