GAME CUP CEE по DOTA 2 5х5: Дай волю емоціям!

Главная Новости GAME CUP CEE по DOTA 2 5х5: Дай волю емоціям!
30.09.2019

На CEE & CEE GAMES 2019, кожен фанат гри DOTA 2 міг показати свою справжню сутність та показати світові свою силу, здолавши ворогів і захистивши своїх бро. І все це було можливо, здобувши остаточну перемогу у GAME CUP CEE по DOTA 2 5х5! А для цього потрібно було зареєструватись та взяти участь разом із своєю командою у турнірі на сайті ceeua.com. Далі ж, всього лише пройти у фінал. А тут починається саме цікаве, адже фінал проходив на CEE GAMES 2019, де у повній атмосфері геймінгу та духу битв, потрібно було вибороти перемогу.

До слова, дух геймінгу тут був максимальний, адже паралельно проходили турніри з косплею – CEE Cosplay, турнір GAME CUP CEE по CS:GO, турнір по робототехніці -  CEE MAKE X Starter Ukraine, та багато інших не менш цікавих змагань.

Отож, відбіркові турніри GAME CUP CEE по DOTA 2 5х5 пройшли онлайн на платформі faceit.com і в кіберспортивному клубі CyberZone 4. Потім, найсильніші команди протягом двох днів виставки на сцені CEE Games боролись за призовий фонд турніру у розмірі 100 000 грн.

Призовий фонд турніру приємно порадував, адже був розподілений по 4-м переможним місцям, де 1 місце — 50 000 грн, 2 місце — 25 000 грн, 3 місце — 15 000 грн і 4 місце — 10 000 грн.

Запеклі баталії тривали до кінця виставки і навіть трохи вийшли за її часові рамки. Тут вирував запеклий бій і нестримні емоції. І звісно підтримка та вболівання фанів. Які, доречі, мали змогу за свої активні вболівання та віру у команду отримати чудовий подарунок – крісло DXRACER, на якому сиділа команда переможців.

Відмітимо, що щасливий вболівальник від такого фарту, довго не міг обрати собі крісло. І, як зазначив коментатор турніру, з таким кріслом будь-хто почне краще грати в DOTA 2.

Ну, а тепер про самих переможців, які гідно і чесно отримали свою перемогу, і показали, хто дійсно найкращий!

2 місце із чеком у 25 000 грн, отримала команда BUFFIK ULTRAS.

1 місце із чеком у 50 000 грн отримала команда SOLEWAR SQUAD.

Ну, що ж, це був запеклий і дійсно відважний турнір, але це не кінець, адже в наступному році відбудеться CEE 2020. Цікаво, які турніри та сюрпризи вона нам приготує? Отож, до нових зустрічей і до нових запеклих боїв!

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров