CES 2020: Kingston Digital анонсувала карти пам’яті UHS-II та твердотільні накопичувачі NVMe PCIe Gen 4.0

Головна Новини CES 2020: Kingston Digital анонсувала карти пам’яті UHS-II та твердотільні накопичувачі NVMe PCIe Gen 4.0
16.01.2020

Так, на виставці були представлені: нові карти пам’яті Canvas Plus, зокрема UHS-II; NVMe PCIe 4.0 SSD для приватних користувачів; високопродуктивні NVMe PCIe-рішення для центрів обробки даних.

Фаунтен-Веллі, Каліфорнія, і Лас-Вегас, Невада, США (виставка CES 2020) — 6 січня 2020 року Kingston Digital., підрозділ із виробництва пристроїв із застосуванням флеш-пам’яті світового лідера ринку пристроїв запам’ятовування та зберігання даних Kingston Technology Company, Inc., анонсував заплановані в рамках Міжнародної виставки електроніки CES 2020 презентації своїх перспективних споживчих і корпоративних рішень.

Як зазначив директор Kingston із маркетингу Крейг Тілмонт: «CES є ключовим майданчиком, який визначає тренди всього року. Саме тут ми прагнемо поділитися з експертами й ентузіастами результатами роботи нашої команди та тими новинками, продаж яких ми плануємо почати в найближчі місяці».

На майданчику CES 2020 у Лас-Вегасі Kingston Digital планує представити:

  • Оновлені лінійки карт пам’яті Canvas Plus, зокрема моделі з підвищеними швидкісними характеристиками (UHS-II) і ємностями, а також нові кардрідери MobileLite Plus, розроблені спеціально для підтримки максимальних швидкостей карт цієї серії.
  • Твердотільні накопичувачі NVMe у форм-факторах U.2 і M.2. для центрів обробки даних, що забезпечують передбачуваний короткий час відгуку та стабільність введення-виведення даних і орієнтовані на провайдерів хмарних сервісів, яким потрібне високопродуктивне зберігання даних, і всіх, хто потребує надійних рішень для вдосконалення внутрішніх накопичувачів і серверів центрів обробки даних.
  • Нові моделі SATA SSD (DC450R, DC500R) ємністю 7,68 ТБ для хмарних хостингів та інших центрів обробки даних, які потребують збільшення обсягу даних, що зберігаються.

Крім того, компанія планує презентацію свого першого твердотільного накопичувача з інтерфейсом PCIe Gen 4.0 NVMe, створеного для приватних користувачів, і ряд прикладних рішень для повсякденних споживчих товарів.

Додаткова інформація доступна на вебсайті: https://www.kingston.com/.

Про Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. («KDI») — підрозділ Kingston Technology Company, Inc., найбільшого у світі незалежного виробника запам’ятовуючих пристроїв, що спеціалізується на розробці та виробництві флеш-пам’яті. Заснований у 2008 році, KDI базується у Фаунтен-Веллі (Fountain Valley), Каліфорнія, США. Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.kingston.com.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів