Компанія TCL отримала золоту нагороду 8K QLED TV 2019-2020

Главная Новости Компанія TCL отримала золоту нагороду 8K QLED TV 2019-2020
20.01.2020

Премія CES 2020 визнає високу конкурентоспроможність продукції TCL та провідною в галузі інноваційних технологій.

TCL Electronics, один з провідних гравців світової телевізійної індустрії, був удостоєний високої честі International Data Group (IDG) на CES 2020. Компанія отримала золоту нагороду 8K QLED TV 2019-2020 за преміум X Series X915. Ця нагорода визнає високу конкурентоспроможність продукції TCL та провідною в галузі інноваційних технологій.

Компанія TCL отримала нагороду в рамках церемонії вручення премії Global Top Brands, організованої IDG, яка відбулась 8 січня в готелі Wynn & Encore в Лас-Вегасі, штат Невада. Журі з світових експертів і впливових СМІ визначили переможців, враховуючи різні аспекти брендів, але головним критерієм відбору стало використання інноваційних технологій та лідерства у галузі.

«TCL постійно інвестує в розвиток інноваційних технологій, щоб робити життя людей більш розумним, і надає нашим клієнтам по всьому світу найкращі враження від перегляду», - сказав Кевін Ванг, генеральний директор TCL Industrial Holdings і TCL Electronics.

X915 - це остання модель QLED у флагманської серії TCL серії X, що підтримує революційні технології дисплея і надає користувачам першокласні розважальні можливості. Модель TCL QLED X915, доступна з екранами в 75 і 65 дюймів, підтримує технології 8k, Quantum Dot Display і HDR-зображення Dolby Vision®. Крім того, в X915 сертифікований за програмою IMAX Enhanced® і технологія Local Dimming, що дозволяє здійснювати точне управління підсвічуванням для отримання контрастних і яскравих зображень. Модель також оснащена аудіосистемою Onkyo та імерсивним звуком Dolby Atmos®, який забезпечує надзвичайні враження завдяки реалістичному звуку, що буквально наповнює приміщення і захоплює дух.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров