Нова камера Nikon D780, що була анонсована 7 cічня, вже на складі ERC

Головна Новини Нова камера Nikon D780, що була анонсована 7 cічня, вже на складі ERC
28.02.2020

Nikon 7 січня анонсувала нову камеру: Nikon D780!Компанія представляє високоефективну цифрову дзеркальну фотокамеру, яка надає творчим фотографам усі переваги повнокадрової фотокамери та багато іншого.

Надійний партнер для сміливих творців, D780 знімає бездоганні нерухомі зображення й відео. Надійну фотокамеру D780 оснащено спеціальною швидкою системою комбінованого АФ для зйомки в режимі Live view і швидкісною та потужною 51-точковою системою АФ із визначенням фази для зйомки з використанням видошукача. Під час зйомки в режимі Live View фотографи та кінооператори зможуть оцінити переваги тієї ж системи автофокусування, що й у відомій бездзеркальній фотокамері Nikon Z 6. Вони можуть відстежувати очі за допомогою АФ із розпізнаванням очей, або скористатися налаштуванням «АФ в умовах недост. освітлення», що дає змогу робити різкі знімки навіть за експозиції -6 ЗЕ. Фотографи, які знімають за допомогою видошукача, оцінять ефективність відстеження, успадковану від флагманських моделей, і можливість швидко переключатися між розширеними режимами АФ.

Висока швидкість серійної зйомки підвищує універсальність фотокамери: до 7 кадр./с за використання видошукача або 12 кадр./с в режимі «Безшумна фотозйомка» під час зйомки в режимі Live View. Інші визначні особливості включають блискавичну максимальну витримку 1/8000 с, що надає фотографам можливість синхронізуватися з Nikon Speedlight. Витримку можна подовжити до 900 с, що робить фотокамеру ідеальним вибором для зйомки драматичних слідів світла та нічних пейзажів.

Кінооператорам сподобається якість епізодів, знятих за допомогою D780. Завдяки датчику зображення з роздільною здатністю 6 тис. точок фотокамера дає змогу записувати високоякісне відео у форматі 4K/UHD з частотою 30p/25p/24p без обтинання. Відеооператорам D780 дає змогу знімати виняткові повнокадрові відео у форматі HDR і HLG за допомогою зовнішнього записувального пристрою, а потім відображати їх на сумісних телевізорах або моніторах.

Товари з публікації
код товару: VBA560AE
86999 грн*
є в наявності
Нехай ніщо не встане між вами і вашим баченням світу. Фотокамера D780 дає вам все, що ви очікуєте від професійної цифрової дзеркальної фотокамери і багато іншого. Чітке зображення. Великий ресурс роботи батареї. Міцна конструкція. Плюс дві швидкі і надійні системи АФ, феноменальні можливості стеження, широкий діапазон чутливості ISO і багато іншого. Постановочні кадри або зйомка в природних умовах. Фотографії або відеоролики. Ця повнокадрова цифрова дзеркальна фотокамера не відає страху.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів