ВОЗ закликає грати в комп'ютерні ігри, щоб боротись із вірусом COVID-19

Головна Новини ВОЗ закликає грати в комп'ютерні ігри, щоб боротись із вірусом COVID-19
01.04.2020

ВОЗ закликає грати в комп'ютерні ігри, щоб легше та з користю проводити свій час на період карантину. Саме так, вам це не привиділось і ви дійсно це прочитали. Цікаво, що цю ініціативу створила група з 18 ігрових компаній, серед них: Activision, Blizzard, Riot Games, Amazon Appstore, Pocket Gems, Twitch, YouTube Gaming та інші.

Погодьтесь, що зробити карантин більш привабливим і ефективним можна, граючи в улюблені та популярні ігри на ПК, консолі чи смартфоні.

Так, посол Всесвітньої організації охорони здоров'я з глобальної стратегії та голова фонду MCJ Amelior - Реймонд Чемберс звернувся із словами: "У ігровій індустрії є величезний потенціал, який вони можуть використовувати для переконання в необхідності самоізоляції та дотримання особистої гігієни".

"Сучасні ігри і так мають надзвичайний рівень популярності, щоб змусити деяких гравців не залишати геймерські крісла, але зараз, коли по світу ходить вірус, вони повинні намагатися дотримуватись цього ще більше", - звернувся Чемберз до всіх розробників ігор.

Реймонда Чемберза у цьому підтримав директор ВОЗ Тедрос Аданом Гебреісус. Також нагадуємо, що раніше Тендрос Адамон вже звертався з подібними зверненнями та словами: "Подбайте про сусідів, рідних і близьких. Почуття співчуття - теж ліки. Слухайте музику, читайте книги або грайте в ігри".

Отож, 18 компаній, включаючи Activision, Blizzard, Riot Games, Amazon Appstore, Pocket Gems, Twitch, YouTube Gaming створили та запустили ініціативу геймінгу на карантині із хештегом #PlayApartTogether. Такі компанії як Nintendo, Sony, Microsoft, Ubisoft і EA ще не приєдналися до ініціативи.

До слова, розробники комп’ютерних ігор проводитимуть спеціальні події та введуть ексклюзивні нагороди на період карантину. Також компанії будуть вбудовувати в ігри спеціальні повідомлення про COVID-19 безпосередньо від ВОЗ.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів