Сучасні моделі водяного охолодження для процесорів ANTEC NEPTUN

Головна Новини Сучасні моделі водяного охолодження для процесорів ANTEC NEPTUN
10.04.2020

ANTEC анонсувала старт продажу сучасних моделей водяного охолодження для процесорів NEPTUN 120 ARGB та 240 ARGB.

Системи водяного охолодження ANTEC NEPTUN будуть представлені в асортименті ERC в травні.

NEPTUN – це СВО нового покоління, кожна складова якої створена з огляду не тільки на технічні особливості, але й на зручність та практичність під час використання, сумісна з Intel: LGA 1150 / 1151 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 - V3 / 2066 та AMD: FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2 / AM4 / x TR4 процесорними рознімами.

ANTEC NEPTUN 120 ARGB та NEPTUN 240 ARGB мають надійний захист від протікання рідини, що надзвичайно важливо при навантаженні та експлуатації системи, роботі на максимальних показниках. Гумові шланги з подвійним PTFE (фторопласт) та нейлоновим покриттям, що гарантує довговічність, убезпечуює від корозії та витоку рідини.

NEPTUN 120 ARGB

NEPTUN 240 ARGB

Достатньо тонка кришка помпи з підсвічуванням та компактна форма водоблоку не перевантажують материнську плату, тим самим запобігають її деформації. При цьому, дані особливості конструкції ніяким чином не впливають на ефективність охолодження.

На мінімальних обертах помпа працює практично безшумно - <36 дБ(А) та додатково, виробник гарантує 50 000 годин її безперервної роботи при середній кімнатній температурі +25 °C. На мідну прямокутну основу, поверхня якої ідеально відшліфована, тонким шаром нанесена термопаста.

Алюмінієвий радіатор СВО NEPTUN з боковими накладками та спеціальними отворами для фіксації 120 мм ARGB вентиляторів. Ребра у формі хвилястої стрічки, з мінімально допустимою відстанню 2,7-3,5 мм, ще одна з переваг ANTEC NEPTUN, що сприяє активному відводу тепла.

NEPTUN 120 ARGB

NEPTUN 240 ARGB

Показники шуму PWM ARGB LED вентиляторів на максимальних обертах не перевищують 20-36 дБ(А).

В комплекті передбачений контролер, що дає змогу керувати підсвічуванням у різних режимах та синхронізувати їх роботу з іншими компонентами системи.

СВО ANTEC NEPTUN 120 ARGB та NEPTUN 240 ARGB стануть на заваді перегріву системи та на додаток стильним та яскравим її доповненням, що буде безперечно привертати увагу.

ANTEC – світовий лідер галузі комп’ютерних комплектуючих, компанія, що відома широкому загалу користувачів, як досвідчений виробник високопродуктивних та якісних блоків живлення, сучасних корпусів для ПК та систем охолодження.

NEPTUN 120 ARGB на офіційному сайті

NEPTUN 240 ARGB на офіційному сайті

ANTEC гарантує бездоганну якість, функціональність та стильний дизайн!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів