Коли тиша в пріоритеті, ваш безперечний вибір - корпус ANTEC P5

Головна Новини Коли тиша в пріоритеті, ваш безперечний вибір - корпус ANTEC P5
15.04.2020

В сучасному світі ми весь час знаходимось під впливом шумового поля, в більшості випадків техногенного походження. Особливо це стосується мешканців міст. Зайвий шум, це додаткове навантаження та дискомфорт в домашніх умовах. Коли робочий процес також вимагає тиші та від цього залежить кінцевий результат праці, важливо організувати інфраструктуру таким чином, щоб ніщо не стало на заваді.

Компанія ANTEC багато років поспіль удосконалює та створює нову продукцію, що відповідає основним потребам вибагливих користувачів. Якщо треба мінімізувати шум, чи повністю його позбутись, будь ласка, спробуйте це зробити, плануючи вашу систему в корпусі ANTEC P5.

Корпус ANTEC P5 має класичний дизайн та сучасну основу, розрахований на материнські плати формату MicroATX / Mini-ITX, що монтуються у вертикальному положенні.

ANTEC P5 – це тихий корпус, в якому обидві бокові та передня панелі покриті бітумним шумо ізоляційним матеріалом. Додатково, пластикові ніжки корпусу мають м’яке войлочне покриття.

Передня панель відчиняється на 90 градусів, оздоблена пиловим фільтром та боковими отворами. За рахунок такої конструкції, при повністю зачиненому корпусі, ви досягнете ідеальної тиші, циркуляція повітря буде здійснюватися через ці отвори. ANTEC P5 має в комплекті два вентилятора: 1x140мм на передній панелі та 1х120мм на задній панелі, додатково, передбачена можливість встановити водяне охолодження.

В корпусі два розніми USB3.0, два 3,5мм розніми для навушників та мікрофону, кнопка перезавантаження та запуску, з білим спареним індикатором живлення і активності накопичувачів по периметру. Для всіх отворів в комплекті передбачені гумові заглушки, як додатковий захист від потрапляння пилу.   

Корпус ANTEC P5 має лоток для одного пристрою 5,25″ та дає змогу спланувати розміщення двох HDD 3,5″  (або 2,5″ на ті ж місця) та чотири SSD безпосередньо у відсіки 2,5″, відеокарти довжиною до 360 мм, охолодження для процесора висотою до 160 мм, блока живлення до 200 мм. Останній встановлюється в нижню частину, де додатково для нього передбачені антивібраційні вставки.

Конструкція корпусу ANTEC P5 ідеальна для створення компактної, тихої системи початкового або середнього рівнів. Класичний, строгий дизайн, сучасна комплектація, висока якість виконання – це одні з небагатьох складових популярності даної моделі.

ANTEC представляє широкий асортимент продукції для початківців та досвідчених користувачів, прискіпливих поціновувачів систем різного рівня складності та прихильників класичних рішень, яка безперечно заслуговує на увагу.

Товари з публікації
код товару: 0-761345-80012-9
немає в наявності
 
Корпус P5 micro-ATX спроектований так, щоб забезпечити простоту збірки - він здатний підтримувати ваші висококласні компоненти ПК і ваші ідеальні апаратні конфігурації.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів