Гігієна перш за все! Смартфони та телефони CAT

Головна Новини Гігієна перш за все! Смартфони та телефони CAT
24.04.2020

Ми взаємодіємо з нашим мобільним пристроєм тисячі разів щодня і часто притискаємо його до обличчя. Це означає, що будь-які бактерії або інші мікроби, що знаходяться на твердих поверхнях телефону, можуть легко переноситися на вашу шкіру. Чистіть телефон CAT так часто, як руки, щоб уникнути перенесення мікробів між ними та знизити ризик захворіти.

Усі телефони CAT надійні, і їх можна легко та ретельно очистити, одночасно з миттям рук. Просто занурте його повністю у гарячу воду, намочіть сам телефон, губкою або щіткою у теплій мильній воді, а потім промийте її під краном.

Перш ніж мити телефон, відключіть усі зовнішні джерела живлення, пристрої, кабелі та переконайтесь, що всі кришки портів та SIM надійно закриті. Це дозволяє уникнути попадання зайвої вологи у будь-які отвори.Якщо ваш телефон потребує більш глибокого очищення, то його перевірено на виживання. Без будь-яких проблем ви можете щедро наносити та протирати всі зовнішні поверхні дезінфікуючими засобами для рук, антибактеріальними спреями та спиртовими серветками, знову перевіривши, що всі кабелі відключені від мережі та всі порти міцно закриті.

Ви можете використовувати щітки для чищення, полотна або рушники, паперові рушники, дезінфікуючі серветки або подібні предмети, не турбуючись про те, щоб надмірна обтирання призвела до пошкодження екрана чи будь-якої іншої частини телефону.

ОСОБЛИВОСТІ смартфонів та телефонів CAT

  • Зручний для очищення за допомогою мила, санітайзерів, хімічних речовин та алкоголю
  • Не потрібен додатковий чохол для збереження
  • Можно тримати в гарячій воді та милі
  • Перевірена хімічна сприйнятливість
  • Протирання алкоголем - тестовано (500GF/CM2) 100 разів
  • Тестовано на ПІТ (8,8РН) за 48 годин
  • Протирання відбілювачем, тестовано 3000 разів (тільки смартфони)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів